negyedik David Beckham sztárpáros terhesség focista gyermekáldás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titkolóznak tovább, 2011 nyarán újabb gyermekkel bővül a Beckham família.

Negyedik gyermekükkel várandós Victoria Beckham. Az örömteli hír bejelentésével nem vártak tovább, hiszen az egykori Spice Girl már a második hónapban van, és nyárra várható az újabb csöppség érkezése. A világhírű párnak három fia van már: Brooklyn 11 éves, Romeo 8 éves, a legkisebb, Cruz pedig 5 és fél éves. Mindhárom fiú nagyon várja már az újabb testvérke érkezését, akinek a neme mindegy számukra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Victoria nemrég még azt nyilatkozta, hogy három fia sem kevés időt és odafigyelést követel tőlük, de ha úgy alakulna, akkor elképzelhető, hogy egy negyedik gyermeket is bevállalna. Nos, úgy tűnik, nem kellett túl sokat várnia erre, hiszen hamarosan hattagú lesz az eddig sem kis létszámú Beckham család.

A házaspár legújabb gyermeke nem születik majd rossz helyre. Beckhamék vidéki otthonát a brit királyi család fő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézik, és vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (48 milliárd forintra) becsülte. David Beckhamet futball szerződése jelenleg az amerikai LA Galaxy csapatához köti, de a család a hírek szerint szeretne hazatérni Angliába.


Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor a LifeNetwork műsorán.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=64fiCZ1boXAnDktx



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Kínos! VV Ildi nővére az X-Faktorban villantott! - videóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kinos-vv-ildi-novere-az-xfaktorban-villantott-video.htmlÚjabb világsztár költözik Budapestre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-ujabb-vilagsztar-koltozik-budapestre.htmlSzíj Melindának nincs nyugta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-szij-melindanak-nincs-nyugta.htmlKidobta a pasija a VV4 jókislányát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kidobta-pasija-a-vv4-jokislanyat.htmlJennifer Aniston legújabb áldozata színész kollégája?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110107-jennifer-aniston-legujabb-aldozata.htmlÍgy vesztette el szüzességét Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-igy-vesztette-el-szuzesseget-angelina-jolie.htmlPénisznöveló alsónadrág komplexusos férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110108-tul-kicsinek-erzed-van-megoldas-itt-a-penisznovelo-also.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.