divatmárka luxusmárka cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sejtette a luxusmárka legújabb lábbelijét viselő utas, hogy a repülőgépen fegyvernek minősítik méregdrága cipellőjét.

A repterek biztonsági szolgálatai számtalan furcsasággal találkoztak már, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy egyszer majd egy cipőt fognak veszélyes fegyvernek minősíteni. Ez a cipő pedig nem más, mint a Louboutin luxusmárka legújabb modellje, amely csaknem 300 ezer forintba kerül.

http://us.christianlouboutin.com
http://us.christianlouboutin.com

Január 2-án egy amerikai reptéren megállítottak egy férfit a reptéri ellenőrző ponton, mondván, hogy szegecses lábbelijével nem léphet fel a repülőgépre. Hosszas győzködés után végül mégis továbbengedték az utast, de felhívták a figyelmét arra, hogy legközelebb lehetőleg más, kevésbé veszélyes cipőt válasszon a repüléshez. A reptéri biztonsági szolgálat hivatalos oldalán egyébként fel is tüntetik, hogy minden fémből készült kézi szerszámot - például csavarhúzót - tilos felvinni a repülőre. Tény, hogy a reptér csak az utasok érdekeit tartja szem előtt, de egy cipő "veszélyességi foka" azért mégiscsak elenyésző egy fémtárgyéhoz képest.

Felöltöztünk a turkálóból - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=S2JG2MsLtAtrFqhC


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.