Melinda fogyása - Az első edzések után

torna Rubint Réka elhízás egészség fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melinda részt vett az első konzultáción és az első edzéseken. Hogy hogy tetszett neki és mi lett az eredménye, megtudhatod beszámolójából.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=HjYY7c87ATneOXdb

TOVÁBBI RÉSZLETEK MELINDÁÉK ÁTALAKULÁSÁRÓL MA ESTE 18 ÓRAKOR A L!FE MAGAZINBAN!

A keddi torna és az azóta történtek:

"Igen, igen, itt vagyok újra, nem tűntem el.:) Megvolt az első alakreformóra, másfél órában. Szuperül éreztem magam, bár természetesen többször meg kellett állnom, mert ekkora súlyfelesleggel nagyon kemény volt. Sőt, voltak percek, amikor azon gondolkodtam, hogy nem bírom tovább, aztán ránéztem Rékára, és mentem tovább, a következő ilyennél meg ő nézett rám, s csak annyit mondott: "Hajrá, Melinda, meg tudod csinálni" - akkor, mintha újraéledtem volna, új erőre kaptam és nyomtam tovább. A földön lévő gyakorlatok sokkal jobban mentek, mint a többi, amit állva kellett végezni, de tudom, hogy ez csak átmeneti, bele kell rázódni, biztos vagyok benne, hogy meg tudom csinálni!:) Tehát holnap újra óra!

Továbbá Réka kedvessége határtalan, az ő menüjüket eszem egész nap, ami nagyon finom és ízletes. Teljesen jól lakom vele, nem is bírtam ma megenni az ebédet, csak két részletben. 4-kor ettem az uzsit, ami egy pogi volt, de annak is csak a felét tudtam begyűrni. A vacsi még várat magára, ami csirkemell salátaágyon. Isteni az illata, szerintem arra még edzek 7-ig, mivel abszolút nem vagyok éhes! Az étel és a torna iszonyú jó eredményt fog hozni, mivel kemény vagyok, Réka bízik bennem, és minden segítséget megadott ahhoz, hogy meg tudjam csinálni, és el tudjam érni a két hónap alatt elérhető lehető legjobb eredményt!:) KÖSZÖNÖM RÉKA!

A HARMADIK NAP VÉGÉN: "-2 KILÓVAL BÜSZKÉLKEDHETEK MÁR:)"

A csütörtöki torna:





Most megyek, és megeszem a vacsimat, amihez sima ásványvizet fogyasztok. A vacsorám: csirkemell paradicsomszósszal és mozzarellával, alatta vegyes zöldségekkel, nagyon fini!

Puszi mindenkinek, és további szép estét!"

Fogyásomat figyelemmel kísérheted a blogomban, illetve itt, a Life.hu-n!"

Új év, új test - Kövesd velünk Melinda fogyását!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110112-uj-ev-uj-test-kovesd-velunk-melinda-fogyasat.htmlA nagy átalakulás: Rubint Réka lefogyasztja Melindát - kövesd a Life.hu-n!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110110-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-lefogyasztja-melindat-kovesd-a.html



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.