Kate Middleton Vilmos herceg fogszabályzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent meg kell tennie az ember lányának, ha hercegnő szeretne lenni - Kate Middleton fogaira állítólag milliókat kellett költeni.

Forrás: MTI
Forrás: MTI
fogszabályzót
Vilmos

Kate-nek már tizenkét évesen viselnie kellett az akkor népszerű, vaskos fogszabályzót, de az eredmény nem lett tökéletes, így a hercegi eljegyzés előtt ismét kezelések vártak a lányra. Megkapta a lehető legmodernebb fogszabályzót, mely vékony, könnyű, és a fogak belső részére teszik fel - így teljesen láthatatlan lesz. Kate-nek természetesen a legjobb orvos dukált: dr. Didier Fillion, a fogászatban használt 3D-technológia kifejlesztője Londonban végezte el a kezeléseket, melyek alig három-négy hónapot vettek igénybe.


Ne szedd otthon a fogkövet! - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iTJ5OxbwOufFxKQA

L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifNetwork műsorán!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Titkok az életvonalról - mit rejt a tenyered?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110113-titkok-az-eletvonalrol-mit-rejt-a-tenyered.html5 tuti tipp a cserepes ajkak ellenhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110111-elaruljuk-a-puha-ajkak-titkat.htmlA legújabb diéta: Hiába eszel, karcsúbb leszel! (étrenddel)http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110112-a-legujabb-dieta-hiaba-eszel-karcsubb-leszel-etrenddel.htmlTudtad? Senkinek sem kell ránctalanító!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110113-felesleges-arcapolasi-szerek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.