fashion week estélyi ruha Golden Globe-díj sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami a díjakat illeti, a ceremónia nem okozott túl sok meglepetést, nem úgy, mint a vörös szőnyegen felvonuló ruhaköltemények. Persze láthattunk varázslatos kreációkat (Scarlett Johansson lett a kedvencünk), de több színésznő is csúnyán mellélőtt, már ami a ruhaválasztást illeti. Furcsa mód tökéletes ellentétet mutatnak a ruhák, hiszen valaki túlságosan alulöltözött, míg mások erős túlzásba estek.

Michelle Williams Valentino ruhában

Ez a ruha pontosan úgy fest, mintha a nagyi margaréta mintás nejlonfüggönyéből varrták volna. A bajt csak tetézi, hogy a kivágás a lehető legszerencsétlenebb: se nem zárt, se nem kellően dekoltált. A vállpánton lévő virágocskákról pedig inkább nem mondunk semmit.

AFP
AFP

Jennifer Lopez Zuhair Murad ruhában

Maradjunk csak a függönyöknél: a Jennifer ruháján lévő, pelerinszerű rátét teljesen felesleges. Ha a ruhát e nélkül a réteg nélkül képzeljük el, máris sokkal kiegyensúlyozottabb az összkép. És a sok strasszra sincs semmi szükség.

AFP
AFP

Catherine Zeta-Jones Monique L'huillier ruhában

Erre a ruhára tökéletesen illik a "barokkos túlzás" kifejezés, hisz mind anyagválasztásában, mind pedig szabásában bőségesen túllő a célon. Hogy mi a helyzet a színével? Ez a mélyzöld csak még jobban elnehezíti a kreációt.

AFP
AFP

Tipp: A legszebb estélyik a Golden Globe-on



Julianna Margulies Yves Saint Laurent ruhában

A ruhával alapvetően semmi probléma, hiszen a színek harmonizálnak, a fazon visszafogottan elegáns, csak épp a színésznőn mutat pocsékul. Ez a felső sokkal jobban mutatna dúsabb melleken, itt sajnos nem elég az A-kosár.

AFP
AFP

Natalie Portman Viktor and Rolf ruhában

Igencsak érthetetlen ez a ruhaválasztás, hiszen a bájos színésznő az estek döntő többségében kifogástalanul néz ki, ezúttal viszont az összhatást elcsúfítja ez a giccses rózsa. Persze érthető, hogy a gömbölyödő pocakja miatt nem szűk ruhába bújt, de ez a kreáció nem a legszerencsésebb választás. Talán tanácsot kellene kérni Angelina Jolie-tól, aki mindegyik terhessége alatt mesésen mutatott a vörös szőnyegen.

AFP
AFP

Szólj hozzá te is:Te is nekik ítélted volna a Golden Globe-ot?



Olivia Wilde Marchesa ruhában

Kislányként mindenki ilyen hatalmas, habos tüllszoknyáról álmodik, de mire vörös szőnyeges bevetésre kerül a sor, érdemes elfelejteni a habcsókruhát. Ha a temérdek réteg nem lenne elég, ott van az a sok-sok csillogó kő, ami kisebb dózisban talán még mutatós lenne, de így csupán ízléstelen feltűnősködésnek hat.

AFP
AFP


A Golden Globe kulisszatitkai - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TBY1y54TbtaAjb61


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!




Galéria: A Golden Globe nyertesei

/1101/Golde2011117102233

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.