Nicole Kidman Keith Urban Moulin Rouge Tom Cruise béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman profi módon három hétig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy december végén ismét édesanya lett.

Keith Urban és neje, Nicole Kidman még a vasárnapi Golden Globe-díjátadón is gondosan titkolták a riporterek előtt, hogy nemrég kétgyermekes szülők lettek. Faith Margaret Kidman Urban 2010. december 28-án egy nashville-i kórházban látta meg a napvilágot egy béranyának köszönhetően. A párnak már van egy közös biológiai gyermeke: a kétéves Sunday Rose.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"A családunk örömmámorban úszik, és nagyon boldogok Faith Margaret érkezése miatt" - vallotta a Moulin Rouge negyvenhárom éves színésznője a UsMagazine.com -nak.

"Nincsenek szavak, melyek leírhatnák, milyen hálásak vagyunk azoknak, akik mellettünk álltak ebben a folyamatban, és főként a nekünk segítő béranyára gondolunk" - vallotta a színésznő, akinek már két örökbefogadott gyermeke van előző házasságából Tom Cruise-zal.


Life Magazin: minden hétköznap 18 órakor, a LifeNetwork műsorán


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Babadömping Hollywoodban!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-sztarcsemetek.htmlFőszereplők távoznak a Barátok köztből!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-foszereplo-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlJót mulattak a világsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110117-vilagsztarok.htmlApja teljesen összetört Michael Douglas betegsége miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-michael-douglas-meggyogyult.htmlHihetetlen! Kifejlett fogakkal született egy kisfiú - fotó!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110115-kifejlett-fogakkal-szuletett-egy-kisfiu.htmlHavonta két csecsemő hal meg azért, mert elhagyják a szüleihttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110111-havonta-ket-csecsemo-hal-meg-azert-mert-elhagyjak-a-szulei.htmlMit okozhatja a gyerekeknél a stresszt?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110114-mit-okozhat-a-gyerekeknel-a-stressz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.