Szódabikarbónával befolyásolhatod a baba nemét! - A genetikus állítja

családtervezés terhesség nem magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan módszer létezik a születendő gyermek nemének befolyásolására, többek között a hüvely megfelelő öblítése vagy éppen egy speciális naptár követése.

Czeizel Endre szerint a baba neme befolyásolható azáltal, ha a hüvely vegyhatásán némiképp változtat a nő, Takách Dániel programozó matematikus viszont saját naptárára esküszik. Egyben mindketten egyetértenek: ha lehetséges is a baba nemének befolyásolása, arra csak a nőnek van lehetősége. Ismerd meg a módszereket videónkból!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=K3OQgnUdiCw5qDlU


LIFE - Az Életmód Magazin!
Minden hétköznap 18.00 órakor a LifeNetwork műsorán!


Félrelépés a terhesség alatt: a nő hibája?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110119-a-ferfi-szexualis-igenyei-a-terhesseg-ideje-alatt.htmlMiért tart kilenc hónapig kihordani egy embergyereket?http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20101202-miert-tart-kilenc-honapig-kihordani-egy-embergyereket.htmlTápanyag-szükséglet a várandósság alatt - folsav, vas, jódhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20081113-folsav-vas-jod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.