mozgáskorlátozott Pető Intézet sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti Pető Intézet különleges hely: apró csodák otthona, amelyek az intézet konduktorai által használt speciális módszereknek köszönhetőek.

Korábban videojátékokkal fejlesztették a gyermekeket, legutóbb az úgynevezett szárazevezés bizonyult hatékony módszernek. Ezek ráadásul nemcsak egészségügyi szempontból jók, hanem az intézet lakóit is ösztönzik a mozgásra és a kitartásra.

Mit okozhatja a gyerekeknél a stresszt?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110114-mit-okozhat-a-gyerekeknel-a-stressz.htmlAzt hazudta, csontrákja van, csakhogy pénzhez jussonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101210-azt-hazudta-csontrakja-van-csakhogy-penzhez-jusson.htmlTíz hét alatt vakult meg a 11 éves kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101210-tiz-het-alatt-vakult-meg-a-11-eves-kislany.htmlVisszakérik a tüdőtranszplantáción átesett Ricsikétől az adományokathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101210-visszakerik-a-tudotranszplantacion-atesett-ricsiketol-az-adomanyokat.htmlÖtezer ember halálát lehetne megelőzni évente a vastagbélrákszűrésselhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101208-otezer-ember-halalat-lehetne-megelozni-evente-a-vastagbelrak-szuressel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.