Naphal papírcsomagocskákban ázsiai módra

szója Makifood recept hal ázsiai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit manapság Magyarországon naphalként lehet venni és egyre többen fogyasztják, az egy Ázsiából importált tenyésztett Pangasius fajta, és nem keverendő össze az eredeti naphallal. Az eredeti naphal 1905 után jelent meg a magyar édesvizekben és teste kisebb, mint a Pangasiusé.

A Pangasius, amelyből az ételünk is készült, fehér halfilé, rendkívül jó ízű, nincsen jellegzetes halszaga és sokféleképpen elkészíthető, Európában csak az utóbbi években kezdett elterjedni.

"En papillot", azaz naphal papírcsomagocskákban ázsiai módra, édesköménnyel és szójaszósszal



Hozzávalók:














Elkészítés:




NÉZD MEG A VIDEÓT, HOGYAN KELL ELKÉSZÍTENI!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aUtjLYKGTmjeskQj

Tudtad?




Kozári István Origo borbár ajánlata: 2007-es Classic Line Chardonnay






Makifood főzőiskola


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ilyen egy igazi szerelem: Fügetorta dióvalhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110112-ilyen-egy-igazi-szerelemtorta-fugetorta-dioval.htmlSült téli zöldségek kapribogyós, mazsolás öntettelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110103-sult-teli-zoldsegek-kapribogyos-mazsolas-ontettel.htmlTe hogyan főzöl? A horoszkópod elárulja!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110117-te-mit-fozol-a-horoszkopod-megmutatja.htmlJöttünk, ettünk, visszamennénkhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110110-jottunk-ettunk-visszamennenk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.