A legújabb fitneszőrület: lovagolj a karcsúságért!

újdonság fitnesz mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleged van a futópadokból, a súlyzókból és a dögunalmas alakformáló órákból? A legújabb bolondos fitneszirányzat garantáltan mozgásra csábít majd!

www.ijoytwist.co.uk
www.ijoytwist.co.uk
testmozgást

Az iJoy Twist névre hallgató masinát leginkább egy paripához hasonlíthatnánk, már ami a működését illeti. Persze a csodagépet nem lábak és fogak, hanem egyetlen nyereg alkotja. A gép alapötlete a házi rodeókon használt műbika működési elvéből származik. A nyereg alakú ülő részre kell ráülnöd, amit az alatta lévő motor pörget fel. Mulatságosnak hangzik a dolog, de mindjárt megérted, miért is hasznos ez az otthoni sportszerkezet.

Ha ráülsz a masinára, a két lábad közé fogod, és beindítod, akkor megindul a vibrálás - így ahhoz, hogy rajta maradhass, a belső combok intenzív munkájára van szükség. De emellett használnod kell az egyensúlyozási képességedet, feszíteni a has- és hátizmaidat is, hogy huzamosabb ideig fent tudj maradni a szerkentyűn.

A körülbelül 160.000 forintba kerülő "lovaglógép" segítségével izmaid tónusosak és feszesek lesznek, de ne feledkezz meg a helyes testtartásról sem. A házi paci négy nehézségi fokozattal működik, a legnehezebb, a négyes fokozatra kapcsolva már igen erőteljes lesz a rázkódás. Ha megunod az iJoy Twistet, a gép - a szobabiciklivel ellentétben - már nem használható ruhafogasként, de ülő alkalmatosságnak kiválóan megfelel majd. Pusztán csak arra ügyelj, hogy a gyanútlan vendég keze ne tévedjen a kapcsoló felé, mert akkor igen ,,megrázó" élményben lesz majd része.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Life.hu fitneszpercek - Capoeira Czanik Balázzsalhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110131-lifehu-fitneszpercek-capoeira-czanik-balazzsal-10.htmlA nagy átalakulás: Már a gyerek is tornázik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110127-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-fogyokuraversenye.htmlLusták a lányok a ValóVilágban?http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110124-lustak-a-lanyok-a-valovilagban.html10 étel, ami garantáltan fogyaszthttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110122-10-etel-ami-segit-a-fogyasban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.