fénykép terhesség Nicole Kidman titok Keith Urban béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sajtó is megpillanthatta Nicole Kidman és Keith Urban második közös gyermekét, Keith ugyanis a Los Angeles-i díjátadón bemutatta kisbabája fotóját.

Keith Urban képtelen volt megállni, hogy ne mutassa meg újszülött gyermeke fotóját, a Színészek Szakszervezete, vagyis a Screen Actors Guild Los Angeles-i díjátadóján a kameráknak. A büszke apa a vörös szőnyegen váratlanul előkapta telefonját, majd lelkesen mutatta a kamerának a kislányukról, Faith Margaretről készült képet.

www.dailymail.co.uk, AFP
www.dailymail.co.uk, AFP

Nicol és Keith második kislánya teljes titoktartás mellett decemberben született meg, a sztárpár gyermekét ugyanis béranya hordta ki, amiről a pár még a kisbaba születését követően három héttel is hallgatott, mivel szerették volna megvédeni az érintetteket. Most azonban már a kis Margaret fotóját is boldogan mutogatták. "Nagyon szerettünk volna egy testvért Sunday-nak. Most, hogy Margaret is megszületett, határtalan a boldogságunk" - nyilatkozta Nicole.

A 42 éves színésznőnek Tom Cruise-zal kötött első házasságából már van két örökbefogadott gyermeke, Sunday és Rose. Faith Margaret neve kettős, amit egyrészt a szülővárosa, másrészt Margaret nagyanyja inspirált, aki 49 évesen hozta világra utolsó gyermekét.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.