Tom Ford Natalie Portman Vivienne Westwood Gucci divatház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divat az önkifejezés tökéletes eszköze. Nincs is jobb annál, amikor megtaláljuk a tökéletes cipőt, és végre rálelünk a ránk legjobban szabott farmerre. Februárban már csak a tavasz jár az eszünkben - íme öt új divathóbort, hogy megjöjjön a kedved az extra darabokhoz!

Tom Ford mindenütt

A Gucci és az YSL tervezője, Tom Ford hét éve dobta piacra első női kollekcióját, és mi még mindig elalélunk tőle. A darabok ára igen borsos, de ezeket inkább a vörös szőnyegre, mint az utcára szánta a tervező. Rihanna, Lady Gaga, Beyoncé - jobban teszitek, ha már most megrendeltek egyet a legújabb kollekcióból!

www.tomford.com
www.tomford.com

Újra hódít a telitalp!

Van, aki imádja, van, aki gyűlöli. Van, akinek a kényelem számít, és van, aki számára a nőiesség szimbóluma kizárólag a tűsarok. Mi odavagyunk a magas sarkakért, de a telitalpat sem utasítjuk vissza - megnézve azonban Phillip Lim és Derek Lam legújabb kollekcióját, kicsit meghökkenünk a látottakon. Ezekért a lábbelikért Vivienne Westwoodnak mondhatunk köszönetet, aki a nyolcvanas évek végén robbant be ikonikus, hatalmas telitalpú darabjaival. Ezek kétség kívül cseppet sem voltak kényelmesek és nőiesek, de már találni számtalan nagyszerű darabot a divatmárkák kínálatában.

www.31philliplim.com, http://dereklam.com
www.31philliplim.com, http://dereklam.com

Phillip Lim és Derek Lam


Fénykorát éli a korall

Az idei tavasz egyik slágerszíne minden kétséget kizáróan a korallszín lesz. Marc Jacobs, Marni és Mulberry legújabb kreációit látva kétségünk sem marad afelől, hogy idén ebben a színben pompáznak majd a trendkövetők - szerezz be egy nyári ruhát, zakót vagy mesés bizsut - a lényeg, hogy korall legyen!

www.marcjacobs.com, www.style.com
www.marcjacobs.com, www.style.com

Marc Jacobs, Marni és Mulberry

Éljen a bőrszín!

Nagyon zavaró tud lenni, ha fehérneműnk színe nem illeszkedik a ruházatunkhoz - erre találta meg a tökéletes megoldást az angol Marks and Spencer divatlánc. A cég piacra dobta legújabb, a test színéhez és tónusához tökéletesen illeszkedő fehérneműcsaládot, mely négy színben kapható 32A-40D méretig. A melltartó körülbelül 5600, az alsó 2600 forintot kóstál. Persze nem olyan dögös és vadító, mint egy bordó csipkecsoda, de praktikus, kényelmes, és ami a lényeg - hogy rád szabták!

Akikre érdemes lesz odafigyelni

Natalie Portman legújabb filmjét, a Fekete hattyút imádják a kritikusok - de nem csak a történet miatt érdemes jegyet váltani a mozira. A színésznő egyik kedvenc márkája, a Rodarte a tehetséges divattervező nővérek, Laura és Kate Mulleavy nevéhez kötődik. Natalie beajánlotta a lányokat a film kosztümjeinek elkészítéséhez, és a rendező, Darren Aronofsky tárt karokkal várta a tehetséges divattervezőket - akik most piacra dobták legújabb kollekciójukat. A darabok romantikusak, bohókásak és igen egyediek - mi pont ezért imádjuk őket!

www.rodarte.net
www.rodarte.net

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.