Minden nő fellélegezhet: Jennifer Lopez sem tökéletes!

Forrás: AFP


Amilyen kellemetlenek ezek a fotók a sztároknak, úgy nyugtatják meg a halandó nőket. Az American Idol teheségkutató műsor válogatásán Jennifer Lopez  szépen kipucolkodva, egy szexi miniruhában jelent meg. Egészen addig mindenki el volt ájulva tőle, ameddig le nem ült, és keresztbe nem tette a lábait. A ruha veszélyesen felcsúszott, és előbukkant alóla minden nő rémálma: a narancsbőr! Egy kisebb dombság vált láhatóvá az énekesnő combján.

Jól látszik, hogy a sztárság és a méregdrága kezelések sem védenek meg a narancsbőrtől. A nők 80 százaléka küzd vele, többek között az olyan vékony nők is, mint Kate Moss vagy Paris Hilton. És ha a maratonfutó Jennifer Lopez nem érzi magát rosszul tőle, akkor nekünk sem kell!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Betegségek okozója a szexi fehérnemű?http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110203-nemi-betegsegeket-okozhat-a-tangabugyi-viselese.html Sztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.html Óriási változás a divatvilágban: Lejárt a piszkafák ideje!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110201-2011ben-egeszseges-modellek-lesznek-a-kifutokon.html Őrület! Az a trendi, ha kilóg a cici! - fotókkalhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110127-uj-divat-hollywoodbol-ruhakbol-kilogo-mellek.html Rá sem lehet ismerni! Smink nélkül a híres énekesnő! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110203-kelly-clakson-smink-nelkul-foto.html Sarka Kata őszintén mesél mellműtétjérőlhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110203-sarka-kata-oszinten-mesel-mellmutetjerol.html Így lehetsz gyönyörű - pénz nélkül!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110202-a-szepsegapolas-alapjai-elegendo-alvas-sok-viz-esti-bortisztitas.html Nő vagyok, és borotválom az arcomhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-borotvalkozo-nok.html