Ajándékok Valentin-napra, amire minden nő vágyik

virág nők Valentin nap bonbon ajándék tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltál már arra, hogy egyszer olyan jó lenne túllépni a bonbon-virág-vacsora szentháromságon, és valamilyen hasznos dolgot kapni Valentin-napra?

iStockphoto
iStockphoto


Feltéve ha ünnepelni szoktátok, mert hát nincs abban semmi meglepő, ha valaki önként mond nemet a szívecskés plüssmacikkal tarkított ömlengős napra. Ha viszont megemlékeztek a szerelmesek napjáról, mi lenne, ha nem teljesen hasznavehetetlen ajándékot kapnál, hanem végre valami olyan dolgot, aminek biztosan örülsz?
Ha sikerül túllépnünk a haszontalan kacatokon, még mindig nem könnyű meghatározni, hogy mit szeretnénk, mit rejtsen az ajándékdoboz, hiszen mindegyikünk számára mást jelent a hasznos holmi. Egyeseknek egy hi-tech kütyüt, míg másoknak az álomparfümöt. A következő összeállítást ennek a sokszínűségnek a jegyében készítettük, hogy mindenki megtalálja benne a neki tetszőt.

Te megleped a párodat Valentin-napon?



Álomtopán

Kétségkívül nem egy könnyű kategória a cipővásárlás, kiváltképp, ha friss párkapcsolatról beszélünk. Ki ne örülne egy klasszikus vonalú, fekete magas sarkúnak, ami időtálló, remélhetőleg úgy, mint a kapcsolatotok. Nem találta el az ízlésed? Cseréld ki nyugodtan, de azért ezt vele is közöld!

Buffalo
Buffalo


Tipp: Nyerj Valentin-napi ajándékokat a Life.hu-val!



Szex és New York teljes kiadás

Oké, persze lehet, hogy utálja, hogy ez az egyik kedvenc sorozatod, és képtelen azonosulni Carrie és a többi csaj problémájával, de te mégis imádod. Amerikában tavaly jelent meg a különleges kiadás, ami a hat évad epizódjain túl a kettő mozifilmet is tartalmazza. Nálunk még nem kapható, épp ezért a beszerzése kissé körülményes, de ez lehet a tökéletes ajándék egy vérbeli rajongónak.

A tökéletes táska

Mindig is vágytál egy mesés bőrtáskára, de magadnak sosem vetted meg? Itt a kiváló alkalom, hogy ajándékba kapj egy olyan univerzális darabot, ami minden hétköznapi szetthez passzol, és soha nem megy ki a divatból.

Furla
Furla

Nanuska iPhone-tok

A magyar tervezőlány különleges iPhone-tokokat tervezett az iStyle számára, amik nemcsak szépek, de természetesen hasznosak is. Amellett, hogy megóvja a telefonod a karcolásoktól, még jól is néz ki, ami valljuk be, a női vásárlóközönség számára legalább olyan fontos, mint a funkció.

Apple iPad

Oké, oké, az Apple iPadje nem a legolcsóbb ajándék, de ezzel gyakorlatilag az egész világot a kezedbe veheted. Formáld saját igényeid szerint, tölts le neked tetsző applikációkat, olvass újságot, válaszolj a mélekre, közben pedig hallgass zenét. Fantasztikus kütyü, ami korántsem a pasik privilégiuma. Imádni fogod!

Visy Dóri ékszer

A fiatal ékszertervező lány tökéletes példája, hogy miért ne várjuk, hogy tucatüzletek tucattermékeit kapjuk piros masnival átkötve. Dóri ékszereiből nincs kettő egyforma, sőt igen valószínű, hogy egyhamar nem jön szembe velünk egy Visy Dóri nyaklánc vagy gyűrű. Viseld magadon a természet sokszínűségét és azt a véletlen fúziót, amit egy-egy ilyen ékszer képvisel.

www.dorivisy.hu
www.dorivisy.hu

Creed parfüm

Minden fellengzős pátosz nélkül mondhatjuk, hogy a Creed nem más, mint üvegben konzervált luxus. A filmcsillagok és királyi házak kedvelt illata néhány hónapja már idehaza is megvásárolható. A Spring Flower a barack, az alma, a dinnye és a virágos összetevőivel vérbeli nőies illatkompozíció, ami biztosan nemcsak téged dob fel.

Taschen művészeti albumok

Rajongsz a Taschen művészeti albumaiért? Hidd el, mi megértjük. Ez pontosan az a sorozat, ami minden művészetkedvelő polcán szerepel, és amit akár éveken át bővítgethetünk. A képeken túl megannyi izgalmas életrajzi adatot tudhatsz meg a művészekről, kronológiai összefoglalót is találsz, és persze a kezedben tarthatsz egy szinte teljes életművet.

Tambour Heart karórák a Louis Vuittontól

És a hab a tortán az az ajándék, aminek első számú feltétele egy gazdag pasi. Ezt az órát a 2011-es Valentin-nap megünneplésére készítette a Louis Vuitton divatcég, és csak limitált, 500 darabos kiadásban kapható. A Tambour Heart karórák a szerelem szimbólumait tükrözik. A fehér gyémántok finom szív alakban vannak elrendezve, szikrázó ragyogást adva a Pomme d'Amour lakk számlapnak. Egyszerűen gyönyörű!



Tényleg az illatok teszik vonzóvá partnerünket? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xh4I9xBLBp8KBtH5


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Egy TÖKÉLETES NAP a Kupon Világgal!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110203-kupon-vilag-valentin-napi-jateka.htmlVágyfokozó Valentin-napi menü - Tüzeld fel a párod!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110207-vagyfokozo-etelek-receptjei-valentinnapra.htmlA legszebb ruhák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110203-a-legszebb-ruhak-a-tavaszinyari-szezonra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.