jótékony cél hamburger rekord kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
140 ezer kalóriás hamburgert alkotott egy amerikai csapat, melynek célja a világ leginkább hősies étkeit elkészíteni.

A gigaburgerbe csaknem 10 kilogramm szalonna, 6 kilogramm marhahús és 5 kilogramm kolbász került, maga a cipó pedig egy több mint négykilós kenyér volt. Az Epic Meal Time - ami magyarul nagyjából hősies ebédidőként értelmezhető - nevű ételakció-csoport különleges és hatalmas fecskendezővel juttatta a szószt a szalonnával tetézett húshegy közepébe. A csoport videóra vette gigaburgere készítését, és feltöltötte egy videómegosztó portálra a világhálón. A felvételt két nap alatt 1 millióan csodálták meg - adta hírül a brit Metro újság.


Oroszlánból készült hamburgert kínálnak egy étterem étlapjánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-oroszlanbol-keszult-hamburgert-kinalnak-egy-etterem-etlapjan.htmlGondoltad volna? A központi fűtés kövérít!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-a-kozponti-futes-hozzajarul-az-elhizas-elterjedesehez.htmlA 125 kilós férfi azért hízókúrázik, hogy elég kövér legyen a műtéthezhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-a-125-kilos-ferfi-azert-hizokurazik-hogy-eleg-kover-legyen.htmlKorábban halnak a mai gyerekekhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110128-csokken-a-varhato-elettartam-a-gyerekkori-elhizas-miatt.htmlChristina Aguilera meghízott, és rosszul néz ki!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101207-christina-aguilera-meghizott-es-rosszul-nel-ki.htmlAz álomnő sokat eszik, mégsem hízikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101119-az-alomno-sokat-eszik-megsem-hizik.htmlAz egészséges étrend sem előzi meg az elhízást!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20101115-az-egeszseges-etrend-sem-elozi-meg-az-elhizast.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.