sztárfrizura haj Megan Fox Alkonyat hajvasalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz közeledtével te is a megújulást fontolgatod? Segítünk a frizuraválasztásban. Bemutatjuk neked azokat a hajviseleteket, amelyekért a férfiak egytől egyik odavannak!

A valódi bombázó

Szeretnél hasonlítani a férfiak első számú álomnőjére, Megan Foxra? A színésznő hajának természetesen esésétől garantáltan beindulnak a pasik.

Hogyan készítsd el?

Vigyél fel egy kevés hajegyenesítőt a még nedves hajadra. Szárításhoz használj közepes méretű körkefét. Tűzd fel a felső tincseket egy csattal, és szárítsd egyenesre az alsó fürtöket. Húzd át hajvasalóval a hajad, végül vedd ki a csatot a már megszáradt felső tincsekből, melyek enyhe hullámmal omlanak majd szögegyenes fürtjeidre. Ne feledd, a pasik imádják a természetességet, és ebben a frizurában épp az a jó, hogy természetes hatást kelt! Végül használj némi hajfényt, hogy még szebb és jobb legyen a frizura esése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak egyenesen!

A pasik ösztönösen odavannak az egészséges és tiszta hajért - ezt Anna Faris is jól tudja. Helen Fisher szociológus szerint ugyanis a férfiak számára a tökéletes frizura azt jelzi, hogy a nő testileg és lelkileg is egészséges, így tökéletes társ lesz majd.

Hogyan készítsd el?

Használj szilikon alapú hajkiegyenesítőt a szárítás előtt. Szárítsd meg a hajadat, majd tűzd fel a felső részét, alulról felfelé haladva engedj ki a hajadból néhány tincset és vasald át. Válassz kerámialapos hajvasalót, ha nem szeretnéd, hogy hajvégeid töredezettek legyenek. Ha kész vagy, fújj egy kevés fénysprayt a hajadra.

AFP
AFP

Rövidre vágva

Jennifer Hudson évekig imádta mesésen hosszú fürtjeit, végül gondolt egy merészet, és megszabadult hajkoronájától. Nem bánta meg. Végre láthatjuk eddig takargatott kecses nyakát, a féloldalas frufru pedig szép keretet ad nőies vonásainak. "Ez a bohókás frizura végre láttatni engedi Jen arccsontját és kiemeli a szemeit" - áradozott Oscar Blandi, a celebek stylistja.

Hogyan készítsd el?

Először is egy jó fodrászon és a hajad tartásán is múlik, hogy ilyen legyen a frizurád. Szárítás után húzd ki egyenesre a tincseket, és végül némi vax segítségével bolondítsd meg őket, hogy szexisek legyenek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tündérkéknek

Nem kell ahhoz nagy lobonc, hogy meghódítsuk a kiszemelt pasi szívét - vallja Gennifer Goodwin színésznő, a Nem kellesz eléggé című film vicces szépsége. Frizurája csábító és pajkos is egyben.

Hogyan készítsd el?

Szárítsd nagy körkefével egyenesre a hajadat, majd fésülj határozott választékot, és hagyj sokkal több tincset az egyik oldaladon. Bátran használd a waxot - így leszel igazán dögös rövid hajjal is!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kontyot a rosszkislányoknak!

Hillary Duff énekesnő tudja, mitől döglik a légy. A tupír és a puffos haj mindig eleganciát kölcsönöz a hajkreációnak, másik nagy előnye pedig az, hogy szabadon hagyja a nyakat, a vállakat és a hátat - amiért odáig vannak a pasik.

Hogyan készítsd el?

Szárítsd meg a hajad, majd a homlokhoz közeli felső tincseket fogd mini lófarokba. Csavarj egyet rajtuk, hogy kicsit megemelkedjenek, majd rögzítsd hullámcsatokkal. Tűzd kontyba a megmaradt tincseket, és rögzítsd hajrögzítő spray segítségével. Nem baj, ha néhány szál kikandikál majd - épp ettől lesz természetes és szexi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egyszerűen szexi vámpír módra

Nikki Reed, az Alkonyat-filmek szőke vámpírjának frizurája természetes, elegáns, de ugyanakkor az arcába hulló tincsek egyszerűségről is árulkodnak. A pasik ki nem állhatják, ha a frizura túl művies, hiszen akkor nem mernek hozzád érni. Így viszont azt sugallod, hogy laza vagy és magabiztos!

Hogyan készítsd el?

Készíts egy laza lófarkat, és az egyik oldalon hagyj szabadon néhány fürtöcskét. Csavard meg a lófarkat, és tűzd le hullámcsatokkal, hogy fedetlen maradjon a nyak. A kimaradt fürtöket kis körkefével szárítsd lazán hullámosra, majd rögzítsd a szexi frizurát némi hajlakkal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egyszerűen tökéletes - féloldalas lófarok

Az Ugly Betty csúnyasága, America Ferrera mesésen fest féloldalas hajviseletével. Az aszimetrikus fazon remekül eltünteti a tökéletlenségeket, és elkészítése is roppant egyszerű.

Hogyan készítsd el?

Szárítsd meg a hajad egy nagy körkefe segítségével, majd fésüld a haj nagyobb részét az egyik oldalra. Hagyd, hogy az elöl lévő tincsek lazák legyenek, hátul pedig tűzd meg egy laza, lenti lófarokban. Ez a hajviselet igazán szexi, és ha még egy kis tupírral is feldobod az alsó részeken, garantáltan hódítasz majd!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Színezés vagy festés? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oUN0Ghfz2Y8JIU9k


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.