Nem a nagy mellekre és a jó fenékre buknak a pasik!

frizura szexi haj szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig azt hitted, hogy a férfiak először a melleket vagy a csinos popsit figyelik meg a nőkön, tévedtél. A legújabb felmérések szerint ugyanis a frizurád vonzza a tekintetüket.

Mivel veheted le még a frizurádon kívül a pasit a lábáról? Kattints ide!


A férfiak 74 százaléka figyel fel egy nőre a haja miatt, és 44 százalékuk elismerte, hogy ez az első dolog, amit tudatosan is megnéz a másik nemen - derült ki a legfrissebb felmérésekből. Sőt, a férfiak 82 százaléka úgy nyilatkozott, hogy előbb menne oda egy hosszú hajú lányhoz egy szórakozóhelyen, mint egy rövid frizurájúhoz, mivel az előbbit sokkal szexisebbnek találják.


thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Csak ezután következett a hölgyek ruhája (26%), lábai (25%) és a smink (4%). A kutatás eredményei már csak azért is meglepőek, mivel a nők úgy gondolják, hogy a férfiak még azt sem veszik észre, ha levágatják a hajukat, holott a válaszadók még a töredezett hajszálakról is negatívan nyilatkoztak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Filléres csodapakolások a hűtődből!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110209-filleres-csodapakolasok-a-hutobol.html6 egyszerű tipp, hogy egészséges legyen a hajadhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110209-tippek-az-egeszseges-hajert.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.htmlBombázó lett a slampos énekesnőből!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110208-avril-lavigne-gyonyoru-nove-valtozott.htmlVálassz az arcformádhoz illő frufrut!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110207-frizura-es-frufru-az-arcfomahoz.htmlAjándékok Valentin-napra, amire minden nő vágyikhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110207-ajandekok-valentin-napra-amire-minden-no-vagyik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.