egészséges táplálkozás bogarak gasztro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holland tudósok szerint tápláló bogarakkal kellene kiegészíteni étrendünket.

A világ élelmezési válságának megelőzése és megoldása érdekében holland szakemberek azt javasolják, egészítsük ki az étrendünket megfelelő tápértékű rovarokkal is. Ezzel a módszerrel a proteinszükségletek kielégíthetők maradnának.

HERNYÓT EVŐ LÁNY

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=gCNu8EzR84a5pGhc

A Wageningen Egyetem tudósai szerint előnyös volna, ha a nyugati társadalmak polgárai felülkerekednének a rovaroktól való viszolygásukon, mivel ezekben az élőlényekben rengeteg tápanyag található, és amennyiben rovarokat is fogyasztanánk, abból a környezetünk csak profitálna. A holland szakemberek szerint mielőbb érdemes volna áttérni a rovarokat tartalmazó étrendre, mivel a Föld növekvő népessége és életszínvonala a húsellátásban válságot eredményez. Valóban, míg 20 éve az emberek csupán 20 kg húst ettek, addig ma már 50 kg az átlagos húsfogyasztás a fejlett országokban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A csábító, erotikus hálószoba receptje - Így dekorálj!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110208-a-csabito-erotikus-haloszoba-receptje-igy-dekoralj.htmlA klasszikus krumplifőzelékhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110208-a-klasszikus-krumplifozelek-receptje.htmlMeztelenül főz a 26 éves modell a férfiaknak! - Bárki jelentkezhethttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110208-meztelenul-foz-a-szakacs-a-kinai-fozotanfolyamon-a-ferfiaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.