Sarka Kata megmutatta bomba alakját! - fotó

alak Sarka Kata torna fogyás szülés szépség Hajdú Péter mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nemrég arról mesélt, hogy elégedetlen magával. Úgy érzi, túl nagyok a mellei, ezért mellkisebbítő műtétre szeretne menni.




Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nem a nagy mellekre és a jó fenékre buknak a pasik!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110211-a-ferfiaknak-fontosabb-a-szep-haj-mint-a-nagy-mellek.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.htmlBombázó lett a slampos énekesnőből!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110208-avril-lavigne-gyonyoru-nove-valtozott.htmlVálassz az arcformádhoz illő frufrut!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110207-frizura-es-frufru-az-arcfomahoz.htmlCiki vagy trendi az új hajviselet?http://www.life.hu/szepulj/haj/20110207-csillamszal-a-hajban-az-uj-trend.htmlTiszta narancsbőr az énekesnő combjahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110206-jennifer-lopez-combja-tiszta-narancsbor.htmlÚjra trendi a bozontos szemöldök!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110204-szemoldokdivat-szemoldokszedes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.