10 szörnyű játék, amit inkább ne vegyél a gyerekednek!

játék szörnyűség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hannibal Lecter-figura, az Óriás Mikrobák társasjáték, plüss kaki és pisi - íme, néhány igazán elképesztő gyerekjáték, melyet az interneten keresztül bárki megvehet.

Hannibal Lecter és az Óriás Mikroba játék



"Gyere anyu, játszunk emberevőset!" - vajon bármelyik családban elhangzana egy ilyen mondat? Valószínűleg kevésben, pedig eszköz lenne hozzá: a Hannibal Lecter-figura. Hiába a tizennyolcas karika a híres film előtt, a kicsik most mégis a rettegett pszichopata főszereplőjével játszhatnak.
Ha pedig inkább társasoznátok, rendelhetsz egy "felvilágosító" jellegű játékot, az Óriás Mikrobák nevű társasjátékot. Üszkösödés, gyermekbénulás, veszettség - ilyen és ehhez hasonló fordulók várnak a társasban, amelyeknek köszönhetően - legalábbis a gyártó szándékai szerint - az apróságok gyorsan képbe kerülnek a világ borzalmas betegségeivel.

Pálcikaló és mini Cadillac


A Pálcikalónak önmagában már a neve is különös, az meg még inkább, hogy készítői megspórolták a ló többi részét, és csak a fejet húzták karóba. De még mindig kedvesebb ajándék, mint a mini Cadillac. Lehet, hogy jópofa az elektromos árammal működő, nyíló ajtajú, krómozott dísztárcsás terepjáró, de csak annak a gyereknek, akit a szülei végképp el akarnak rontani.

Barbie Piroska és a Plázaőrület


Kicsit átírták a mesét a Barbie Piroska készítői, a főszereplőre ráadásul felnőtt jelmezt adtak: a szelíd, bájos Piroska magas sarkúban, szexi harisnyában és miniszoknyában vásárolható meg - természetesen csipkefűzővel. A kislányoknak a Barbie mellett számos társasjátékot találni, köztük például a Plázaőrület címűt: a játék egy bevásárlóközpontban játszódik, a feladat pedig minél több pénzt minél rövidebb idő alatt elkölteni.

Megtorló és a Boogaz Pick 'n' Flick Launcher


Már első ránézésre is látszik, hogy nem éppen átlagos akciófiguráról van szó. A Megtorlót a készítők gondosan felszerelték különböző, az élet kioltására alkalmas fegyverrel, mint például a középen elhelyezkedő bizarr pisztollyal. Ám ha a hatalmas pisztoly nem keltené fel a gyerek érdeklődését, itt az orrturkáló ujj: kitűnő orrtúró eszköz, mely az idős rokonok ijesztgetésére is alkalmas.

Bonckészlet és a plüssállatok: pisi és kaki


A fiatal tudósok bonckészlete talán nem olyan borzalmas, mint a disznóboncoló készlet, ami szintén megtalálható az interneten, mégis kevés anyuka lepné meg ezzel a gyermekét. Ahogy abban is kételkedünk, hogy bármelyik normális szülő levenné a polcról vásárlási szándékkal azt a plüsspárost, amelynek egyik tagja pisit, a másik pedig kakit formáz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.