A legemlékezetesebb frizurák a Grammy-díjátadóról

hajviselet Toni Braxton frizura Rihanna Lady Gaga Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Grammy-díjátadón egyértelműen a lokniké és a hullámoké volt a főszerep, a nagystílű kontyoknak és az elegáns frizuráknak nyoma sem volt. Íme a legemlékezetesebb hajköltemények!

Jada-Pinkett Smith

Will Smith neje igen aprócska termetű - nyilván felturbózott frizurájával szeretett volna kitűnni a tömegből. Az eredmény nem lett túl megnyerő: díva helyett inkább egy uszkárra hasonlít...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicki Minaj

A huszonhat éves amerikai rapper, dalszerző és énekesnő Nicki Minaj nem idegenkedik az extrém hajviseletektől. A művésznő tetőtől talpig párducmintában pompázott, a hab a tortán pedig természetesen a hajkölteménye volt. Szó szerint...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Toni Braxton

Ki emlékszik már a csodás lírai dalokat előadó énekesnő legendásan gyönyörű fürtjeire? A Grammy-díjátadón Toni rövidre vágott, finoman göndörödő frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt - szerintünk jól áll neki, mert kihangsúlyozzta szép arcvonásait.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Dianna Agron

A Glee színésznője lelógó fürtök helyett inkább a feltűzött hajra voksolt, de kérhetett volna egy kis segítséget. Kilógó tincsek és rakoncátlan fürtök - mintha csak a gála előtti két percben dobta volna össze a frizurát. A smink azonban csillagos ötös!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Natasha Bedingfield

Az egykor hosszú fürtökkel büszkélkedő szőkeség most igencsak mellétrafált: a vízhullámok túlságosan kihangsúlyozzák az énekesnő hosszú arcformáját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rihanna

A ruha szörnyűre sikeredett, a frizura azonban nem volt rossz választás. Friss és fiatalos, üde és színes - mint maga az énekesnő. Esetleg Rihanna vehette volna elegánsabbra is a figurát, de nekünk azért tetszett!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga

Az extrém énekesnő most egy tőle szokatlanul egyszerű frizurával jelent meg a díjátadón - a magasra tűzött lófarokhoz nagyon hasonlót viselt a pop királynője, Madonna is egykor. Gaga a Grammy-díjátadón a ,,belépőre" koncentrált: egy tojásban érkezett a buli színhelyére...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian

A dögös valóságshow-sztár tetőtől talpig csodásan festett. Sokat sejtető arany ruhakölteményénél már csak derékig leomló barna fürtjei voltak mesésebbek - sokkal csinosabb volt így, mint ha egy puccos kontyot viselt volna!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Keri Hilson

Az énekesnő sokat fogyott mostanában, és a barna hosszú fürtök helyett most már a rövid szőkére voksol. A haj és a ruha tökéletes összhangot alkot - vagány, bulizós, és nagyon szexi!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarka Kata megmutatta bomba alakját! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110214-sarka-kata-tokeletes-alakja-fel-evvel-szules-utan.htmlA 10 legjobb kozmetikum 5000 forint alatthttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110211-legjobb-kozmetikumok-5000-forint-alatt.htmlNem a nagy mellekre és a jó fenékre buknak a pasik!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110211-a-ferfiaknak-fontosabb-a-szep-haj-mint-a-nagy-mellek.htmlFilléres csodapakolások a hűtődből!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110209-filleres-csodapakolasok-a-hutobol.htmlÍgy találd meg a tökéletes alapozót!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110209-tippek-alapozo-valasztasahoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.