gyilkosság zúzódás törés csecsemő sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette egy kéthetes csecsemő néhány napja Budapest XVII. kerületében, a körülmények egyelőre tisztázatlanok - közölte a Borsonline. Amikor rátaláltak, a kicsi már nem mutatott életjeleket, a mentősök így segíteni sem tudtak rajta.

A rendőrség még vizsgálja, hogy pontosan mi is okozta a csecsemő halálát, akit a Domaszék utca egyik lakásában találtak meg. A lap információi szerint a testén súlyos sérüléseket fedeztek fel: el volt törve a lába, és zúzódások voltak a mellkasán is. Az eset után az édesanyát a pszichiátriára szállították.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálja az ügyet - a halál pontos okára azonban nagy valószínűséggel csak a boncolás ad majd választ.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szétvágták a 16 éves lány arcát! - Fotó csak erős idegzetűeknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110216-szetvagtak-a-lany-arcat-seta-kozben-tamadtak-meg.htmlA temetőben hagyta megfagyni két és fél éves kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110214-a-temetoben-hagyta-megfagyni-ket-es-fel-eves-kislanyat.html31 embert ölt meg a 12 éves kisfiú! - Bombát kötött a testérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110211-31-embert-olt-meg-a-12-eves-kisfiu-bombat.htmlHalálra zúzta a 6 éves kislányt a kórházi ágy! - Csak látogató volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110211-halalra-zuzta-a-6-eves-kislanyt-a-korhazi-agy-.htmlTizenkilenc rendbeli szexuális bántalmazással vádolják a tanárnőthttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110210-tizenkilenc-rendbeli-szexualis-bantalmazassal-vadoljak-a-tanarnot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.