32 000 dolláros bulit kapott a 6. szülinapjára

buli elkényeztetett drága születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg Grace a világ legelkényeztetettebb gyermeke. Szülei ugyanis megdöbbentő összegért, mintegy 32 000 dollárért szerveztek mesebeli bulit lányuk 6. születésnapjára.

Tündéri kislány ül a mesebeli trónján, és sorra bontja ki az ajándékokat, mint egy igazi hercegnő - ez nem egy mesefilm egyik jelenete, hanem egy hatéves kislány mesebeli szülinapja. Grace szülei ugyanis pénzt nem sajnálva, összesen 32 000 dollárért rendeztek lányuknak születésnapi zsúrt, hogy valóra váltsák kislányuk álmát, bekerültek egy amerikai valóságshow műsorába.


Színészeket is felfogadtak

A csöppség édesanyja, Nicole, úgy gondolta, mindent megtesz, lánya álombeli szülinapjáért: 3000 dollárt költött csak a meghívókra, és 2100 dollárt a kilencemeletes tortára. Persze Nicole profi rendezvényszervező segítségét is kérte, aki megszervezett mindent, amit csak egy kislány el tud képzelni: fényűző virágos dekorációt, hamupipőke hintóját, zsonglőröket és színészeket, akik a hercegnő udvari bolondjait játszották.
A pazar buli előtti napon, királykisasszonyokhoz méltóan, Grace egy SPA kezelésen vehetett részt, miközben a nagy napon saját sminkes és fodrászcsapat gondoskodott a tökéletes megjelenéséről. "Mesebeli zsúr lesz, ő még abban a korban van, amikor hisz a tündérmesékben" - magyarázta az édesanya.

"Grace a legjobbat szeretné, és meg is fogja kapni"

Grace apja, Jason, aki mellesleg királynak volt öltözve, azért elismerte, ez nem egy "normális" buli. Édesanyja azonban csak védi Grace-t, aki visszaküldette a fantasztikus, kilencemeletes tortát, mivel a tetején lévő madár lila volt, nem pedig kék. " Grace nagyon maximalista. Ő a legjobbat szeretné, és meg is fogja kapni" - tette hozzá az anya. A számlát azonban már nem merte megmutatni férjének, neki "csupán" a 15 000 dolláros verziót adta át.

Pillants bele a milliárdos pólyások életébe! - A teljes műsor jövő héten a Lifenetwork TV-n

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=G7V19F7TyNHcWZza

Kisfia született Gáspár Lacinak!http://www.life.hu/anyaskodj/20110223-megszuletett-gaspar-laci-kisfia-lacika.htmlAlig 1 fontért árulják a gyerekeiket a szüleik!http://www.life.hu/anyaskodj/20110222-76-pennyert-veszik-a-gyerekeket-haitin-unicefhelyzetjelentes.htmlSzülés utáni depresszió - A leggyakoribb kérdések és válaszokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110222-szules-utani-depresszio-a-leggyakoribb-kerdesek-es-valaszok.htmlAgyhártyagyulladás miatt kellett amputálni a kislány végtagjaithttp://www.life.hu/anyaskodj/20110221-agyhartyagyulladas-miatt-amputaltak-charlotte-nott-vegtagjait.htmlKi lesz Magyarország első szuperdadája? - Íme, a jelöltek!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110221-keressuk-magyarorszag-elso-szuperdadajat-a-jeloltek.htmlHalálra verhették a kéthetes csecsemőthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110218-halalra-verhettek-a-kethetes-csecsemot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.