Makifood recept Chef Maki fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden országnak megvan a saját nemzeti fánkja. Nálunk - főleg farsang idején - a szalagos fánk és a csöröge hódít, de egyre több külföldi recept is meghonosul hazánkban. Maki egy különleges ázsiai változatot mutat be, melynek érdemes nekiállni otthon.

Vegán ázsiai szezámmagos fánk


Hozzávalók:












Elkészítés:


Egy tálban keverjük össze a liszteket, a sót és a sütőport. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat - a cukrot, a vizet és a felolvasztott kókuszzsírt - egy habverővel. Adagokban öntsük a száraz hozzávalókat a nedveshez, és jól keverjük el a tésztát. Egy vizes kanállal szedjünk ki egy keveset a tésztából, forgassuk meg szezámmagban, és süssük ki a szezámmagos fánkokat olajban, amíg aranybarnák lesznek.

Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oI2axYSOJOl0amfH

Tudtad?






Makifood főzőiskola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így fogyj édességgel, bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110201-fogyokuras-edesseg-a-gyumolcskosar-receptje.htmlOlaszos csirkeragu gazdagon, Jamie módrahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110128-olaszos-csirkeragu-jamie-olivertol.htmlNaphal papírcsomagocskákban ázsiai módrahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110126-naphal-papircsomagocskakban-azsiai-modra.htmlFilléres finomságok: illatos fahéjas csiga kelt tésztábólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110121-fahejas-csiga-receptje.htmlFilléres receptek: melegítő leves sült zöldségekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110120-filleres-fuszeres-zoldsegleves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.