VV4: Éva szülei elveszíthetik otthonukat

VV Éva konfliktus Való Világ 4 család munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány egyik közeli hozzátartozója zokogva mesélte el, hogy Éva szüleinek el kellett hagyni családi fészküket, mert már képtelenek voltak fenntartani. Így lányukhoz, Györgyihez kellett bútorozniuk bizonytalan időre.

Míg a szőkeség fejfájás nélkül éli a nem mindennapi luxus villaéletet, addig szülei szinte egyik napról a másikra földönfutóvá váltak. Édesapja munkanélküli lett, az édesanyja pedig egy békéscsabai étterem konyhai kisegítőjeként minimálbért keres.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

A helyzetük kilátástalannak bizonyult a viharsarki városban, amire megoldást kellett találni. "A házon svájci frank alapú jelzáloghitel van, amit Éva szülei nem tudtak már finanszírozni. Emellett ugye van még a rezsi és az élelmiszer, s az összjövedelmük sajnos nem fedezte minden kiadásukat. Így Györgyihez - Éva húgához - költöznek egy időre, akinek van egy hároméves kisfia és eddig egyedül éltek, így legalább lett egy kis segítsége is" - árulta el az egyik családtag a Life.hu-nak, aki retteg attól, hogy esetleg elárverezik a Baukó család otthonát.

Éva nagymamája: "Belehalok, ha bemész a ValóVilágba"

A csípős nyelvű lány többször hangoztatta már a beszavazón és a ház falain belül is, ha ő nyerné a ValóVilág-játékot, akkor elsősorban családján segítene: ugyanis borzasztó nehéz anyagi körülmények között nőtt fel, és ez az állapot sajnos azóta is stagnál.

Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Éva testvére, és édesapja

A nagymama viszont már azt sem bánná, ha nem vinné el a főnyereményt, csak ne bántsák szókimondó unokáját. "Mielőtt bement volna, már akkor is sírva könyörögtem neki, hogy ne szerepeljen ebben a műsorban. Mondtam neki, hogy belehalok, ha ez megtörténik. Nem hallgatott rám. Bár még itt vagyok, de a szívemnek egyre szörnyűbb elviselni ezt a terhet" - árulta el a szőke fürtös lány mamája.

A hozzátartozók nem nyilatkoznak senkinek

Nemcsak a család idős tagjai veszítették el önuralmukat a rosszindulatú pletykák és bántások miatt, hanem ugyanúgy a szülők, testvérek, a szerelme Ádám, és Éva barátnője Cecília is. Mindannyian idegeskednek és aggódnak a törtető lányért, ráadásul eldöntötték, hogy ezután nem nyilatkoznak senkinek, mert hozzászólásukat folyton kiszínezik, elvesznek belőle, majd hozzáraknak. Éva párja, Ádám állítólag már a pert fontolgatja a fejében néhány újság ellen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.