Kényelmes, trendi és eltünteti a narancsbőrt - Mi az?

fashion week narancsbőr cellulit szépség farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó szerint a nők gyengéjére igyekszik hatni legújabb termékével az olasz szépségipar: a koffeinnel, eszcinnel és E-vitaminnal átitatott farmernadrág a narancsbőrt hivatott megszüntetni.

www.lerock.it
www.lerock.it

Az Eve Lerock nevet viselő farmert 28 napon át kell viselni, mosni pedig hatnaponta szabad 25 Celsius fokos vízben. A tisztítást követően ismét át kell itatni a hatóanyagokkal, amelyet a vásárló a nadrághoz mellékelve ötven milliliteres flakonokban kap kézhez.
A készítők ígérete szerint összesen négy, 28 napos kezelés után eltűnnek a nemkívánatos zsírpárnácskák. A farmert az információk szerint áprilisban dobják piacra.

forrás: MTI

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Narancsbőr és vádligörcs: Mit árul el a lábad az egészségedről?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110202-viszer-narancsbor-vadligorcs-labad-megmutatja-milyen-az-egeszseged.htmlTöbb mint százezren megnézték már magukat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110322-tobb-mint-szazezren-megneztek-mar-magukat.htmlÍgy fogyj galandféreggel! - A legőrültebb diétákhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110323-igy-fogyj-galandfereggel-a-legorultebb-dietak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.