Heidi Klum úgy néz ki, mint egy bohóc!

kisfiú tévéműsor smink szépség Heidi Klum stylist gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi történt Heidi Klummal? A topmodell eddig a visszafogott sminkeket kedvelte, most mégis egy bohócra hasonlít.

Forrás: Lifetime.com
Forrás: Lifetime.com


A megoldás: Heidi Klum sminkese egy kisfiú volt! A német topmodell új műsorában (Seriously Funny Kids) egy hétéves fiúcska vehette át a stylist szerepét. A végeredmény önmagáért beszél, Heidi akár szakmát is válthatna, elmehetne főállású bohócnak.


Kiderült, miért kopaszodnak a férfiak!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110225-megvan-a-kopaszodas-ellenszere.htmlHogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.htmlVigyázz a lejárt szavatosságú kozmetikumokkal!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110222-lejart-szavatossagu-sminkek.htmlMegdöbbentő hajszínek egyenesen a kifutókról!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110222-zoldre-es-pirosra-festik-valasztekukat-a-modellek.htmlFörtelmesen fest a Szex és New York főszereplője!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110222-sarah-jessica-parker-megoregedett.htmlA nagy fogyás miatt tönkrement az énekesnő bőre!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110215-jennifer-hudson-tul-sokat-fogyott.htmlEzért olyan gyönyörűek a francia nők!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110210-szepsegtrukkok-a-francia-noktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.