fashion week újdonság szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi okunk nincs panaszra, hiszen a szépségipar szuperebbnél szuperebb termékekkel köszönti a tavaszt. Mindegy, hogy hajápolót keresel, alapozót, esetleg a tökéletes szempillaspirált, márciusban biztosan megtalálod. Sőt, a tökéletes farmer is ebben a hónapban debütál.

Levis Curve ID Classic

A Levis nagy dobásáról, a Curve ID-ről annak idején mi is beszámoltunk, sőt elmondhatjuk, hogy elkötelezett rajongókká váltunk. A márka úgy döntött, hogy szélesíti a különleges farmerek skáláját, és egy jóval nőiesebb, klasszikusabb formavilágot teremt.

Akik eddig nem találtak kedvükre való darabot a Curve ID farmerek közül, márciusban szemezgessenek a Classic vonal kínálatában, hiszen ezek a darabok a trendtől eltérően magasabb derekúak. Mondanunk sem kell, hogy így még a leggömbölyűbb alakon is jól mutatnak. Vásárlás előtt mindenképp kérd az eladó segítségét, aki méreteid alapján kiszámolja, hogy a Slight, a Bold vagy a Demi fazon illik-e hozzád.

MAC Wonder Woman kollekció

Kifogástalan eszközökkel és termékekkel öröm sminkelni. Sőt, még könnyű is. Márciusban bárkiből lehet szupernő, ha kipróbálja a MAC legújabb kollekcióját, melynek darabját a híres képregényhősnő, Wonder Woman ihlette.

A szemet gyönyörködtető csomagolásba zárt sminkcuccok között olyan unikumot is találsz, mint a hatalmas méretű spirál, amit a szemöldök festésére is használhatunk. A szemhéjpúderpaletták meseszép, vagány és visszafogott színeket rejtenek, a többszínű arcpír pedig a tushoz hasonlóan extra nagy méretű kiszerelésben kapható. Micsoda befektetés!

L'Occitane Immortele Brightening

Tavasszal a bőrünk felfrissül, de a megújulás folyamatát mi magunk is segíthetjük. Ahelyett, hogy vegyi anyagokkal telepumpált kozmetikumokat kennénk magunkra, inkább válasszuk a természetességet. A L'Occitane két új terméke százszorszép kivonattal ápol és varázsol újra életet az arcbőrbe: a bőrradír tisztít és kisimít, a mélyhidratáló maszk pedig életet lehel a téli hidegtől meggyötört arcbőrbe.

Tony & Guy

Mit teszel, ha nincs időd hajat mosni? Biztosan te is lófarokba kötöd tincseidet és számolod az órákat, hogy végre otthon legyél és beállhass a zuhany alá. A Tony&Guy száraz samponnal egyszerűen kivédheted az "elhasznált", zsíros haj látványát, hiszen néhány pillanat alatt felfrissíti a frizurád. A textúrapaszta minden bizonnyal a rövid hajúak egyik kedvence lesz, hiszen egészen kis mennyiséggel is remekül feltuningolja a sérót. Ha inkább csillogásra vágynál, válaszd a hajfénysprayt, ami nemcsak visszaveri a fényt, az illata is csodás.



Vichy Capital Soleil Hidratáló Önbarnító

Egyelőre nehéz elhinni, de biztos, hogy idén is lesz nyár! Imádunk napozni, napbarnított bőrünket pedig próbáljuk minél hosszabb időn át megőrizni, mindeközben persze hajlamosak vagyunk megfeledkezni a napozás bőrkárosító hatásáról. Ha szeretnél barna lenni, de nem kockáztatnád a bőröd egészségét, használj önbarnítót. A Vichy legújabb termékeivel könnyen magadra varázsolhatod a nyári barnaságot, de ne feledd: önbarnítózás előtt muszáj bőrradírt használni, ezzel megelőzheted a foltok kialakulását.



Zippo parfüm

Teljesen érthető, ha a Zippo szó hallatán nem egy parfümre asszociálsz. A neves öngyújtógyártó cég ezúttal saját parfümjével debütál. A design összetéveszthetetlen, sőt még a klasszikus hangot is megtartották, ami a Zippo-öngyújtó felnyitását kíséri. A férfiak számára készült illat széles termékskálával jelentkezik, így dezodort, after shave-et és tusfürdőt is vásárolhatunk annak, aki megérdemli. A művészet nemcsak a parfüm csomagolásán mutatkozik meg, hiszen az illatot Alexandra Monet, a híres festő leszármazottja kreálta.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Life.hu Ladies Night nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.