Egy fesztivál, mely segít a tavaszi megújulásban

diéta egészséges táplálkozás fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lefogynál? Megszépülnél? Tavasszal kezedbe adjuk a változás kulcsát: vár téged is a Slimexpo-Fogyókúra-Szépség-Egészség Fesztivál.

Hallottál arról, ha naponta csak 100 kalóriával többet eszel, akkor ez 5 évvel később akár 20 kg zsír felhalmozódását is okozhatja? Tudtad, hogy a fogyókúrák 90 százaléka hosszú távon hízást eredményez a jojó-effektus miatt? Szeretnéd végre eredményes fogyókúrával formába hozni magad a bikiniszezonra? Tudtad azt, hogy az egészségtelen táplálkozással és életmóddal akár évekkel tűnhetsz idősebbnek valós korodnál a kialakuló ráncosodás és bőrhibák következtében?
Biztosan te is kipróbáltál már többet a sztárfogyókúrák közül, például a fixnapos diétát, a káposztaleveskúrát, a 90 napos különleges étrendet, a kalóriaszámlálást, a zöldség- és gyümölcsnapokat, a különféle böjtöket, a vércsoportdiétát és még számtalan más módszert.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



De honnan tudhatjuk, hogy nálunk mi a leghatékonyabb?

Egy izgalmas, háromnapos fesztivál keretében segítenek eligazodni a különböző diétás módszerek labirintusában. Elismert szakemberek és hatékony információkkal szolgáló programok keretében mindenki megtalálhatja a számára megfelelő módszert, ráadásul hasznos szépségápolási tippekkel és egészséges életmóddal kapcsolatos javaslatokkal is gazdagodhatnak a látogatók.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Mivel találkozhatunk a SlimExpón?

A látogatók többek között ingyenes tanácsadás formájában konzultálhatnak dietetikusokkal, kardiológusokkal, táplálkozási szakértőkkel, plasztikai sebészekkel, különböző szűrőprogramokon vehetnek részt. Kipróbálhatják a legújabb fejlesztésű zsírbontó testkezeléseket, amelyek segítségével egyes testtájakról is nagy hatékonysággal szabadulhatunk meg fölös kilóinktól.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



A fesztiválon különböző kedvezményeket vehetünk igénybe mozgásstúdiókba, fitnesztermekbe, konzultálhatunk személyi edzőkkel. A bio utcában megkóstolhatjuk és meg is vásárolhatjuk a különböző egészséges élelmiszereket, illetve felvilágosítást kaphatunk ezek kedvező élettani hatásairól.

A fesztivált különböző programok teszik érdekessé: lesz látványkonyha, ahol egészség menüt mutatnak be, divatshow alakformáló ruhadarabokkal, testkezelés-bemutatók, valamint smink- és szépségápolási tanácsadás is. Jegyek kaphatók a Ticketa.hu hálózatában és a helyszíni jegypénztárakban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.