fashion week tavasz állatminta etno
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meleg beköszöntével az etnó már menetrendszerűen érkezik a divatba. A fa kiegészítők, a naturális anyagokból készült cipők és táskák, no meg a sok-sok állatminta elsöpörhetetlennek tűnik. Azonosulni nem könnyű az állatmintás cuccokkal, de a szerényebb darabokat bárki viselheti.

www.style.com
www.style.com

Joggal gondoljuk, hogy nőies, szexis, olykor már túlontúl hivalkodó ruhái tervezése közben Roberto Cavalli csakis egyetlen nőre gondol, mégpedig Jennifer Lopezre. Jókora magabiztosság nélkül felesleges állatmintás holmit viselni, sőt a dzsungel és a szavanna színeit idéző ruhadarabok is kizártak. Hogy miért említettük épp a latin dívát? Ha valaki, hát ő tökéletesen tudja, hogyan kell tündökölni egy feltűnő és kivágott ruhában. Persze szó sincs arról, hogy földig érő ocelot estélyiben kellene feszítenie mindenkinek, aki kicsit is divatos akar lenni. Elég csupán egyetlen kiegészítő, egy cipő vagy egy sál. Ezeket nem lesz nehéz beszereznünk idén tavasszal.

/1102/_llat2011228223243

Bőr és szegecsek: Punkosodj tavaszra!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110228-tavaszi-trendek-bos-es-szegecsek.htmlÍgy viseld a farmert tavasszal!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110225-tavaszi-trendek-farmerorgia.htmlÍgy viseld a csíkos ruhadarabokat!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110224-igy-viseld-a-csikos-ruhadarabokat.htmlA legtrendibb kabátok tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110222-a-legtrendibb-kabatok-tavaszra.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.