fashion week tavasz Sárga zöld szín Pink Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hónapokon át tartó szürkeség után végre színeket is láthatunk. Feltűnő zöldek, merész türkizek, bohém sárgák és buja lilák lepték el a 2011-es tavaszi szezon kifutóit. Hogy mely darabokat érdemes a hétköznapokon is viselni? Szerintünk mindet!

www.style.com
www.style.com

Méghogy zöldet nem lehet kékkel viselni, mekkora butaság! Pedig nem is olyan rég még a kék és a zöld színkombinációját egyenesen betegesnek és ízléstelennek tartották. Itt az idő, hogy minden felesleges stílusbeli és trendtörvényi szabályt felrúgjunk, és kedvünkre kombináljuk a feltűnőbbnél feltűnőbb árnyalatokat. Frida Giannini, a Gucci tervezőjének lehengerlően színes kreációi láttán ki ne akarna kivetkőzni unalmas holmijaiból?!

A trend hatására biztosak lehetünk abban, hogy megannyi színes ruha kerül majd az üzletek polcaira, csak győzzünk válogatni, no meg persze merészen kombinálni, hiszen a trend nem csupán egyetlen színről szól, sokkal inkább több merész árnyalat konvencióktól mentes ötvözéséről.

/1103/Hordj201132154159

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Változz vadmacskává tavasszal - állati darabok!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110302-tavaszi-trendek-etno-es-allatminta.htmlBőr és szegecsek: Punkosodj tavaszra!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110228-tavaszi-trendek-bos-es-szegecsek.htmlÍgy viseld a farmert tavasszal!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110225-tavaszi-trendek-farmerorgia.htmlA legtrendibb kabátok tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110222-a-legtrendibb-kabatok-tavaszra.htmlA blézer titkai - Így viseld!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110210-negy-tipp-blezer-viselesere.html5 őrült divathóbort tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110204-februari-szepseghirek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.