televíziós műsor Pécsi Ildikó vetélkedő viselkedés nevelés Schobert Norbert dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lifenetwork TV keresi Magyarország első szuperdadáját! A verseny elindult, feladat pedig van bőven - Málna, Áron és Zétény mellett egyaránt. Az egyik gyerekbe ételt kell erőltetni valahogy, a másiknál a hisztirohamok kezelésére kell valamit találni a számítógép helyett, míg a harmadik gyereknél az akaratosság legyőzése a feladat. Vajon meg tudják ugrani a gyerekek által támasztott akadályokat a dadák? Hogyan kezelik, ha a gyerek nem csak kiabál, de üt is? A második adásból kiderül!
Étel a szájban

Rita a saját gyerekeinél szerzett tapasztalatokra hagyatkozott, Csaba az átlagostól eltérő módon próbált közelíteni, Mária pedig a következetesség jegyében igyekezett kapcsolatot teremteni Zéténnyel. A kisfiú esetében a cél az, hogy valaki rávegye, hogy pépes ételen kívül mást is megegyen. Csaba azonnal elvérzett, Mária már sikeresebb volt, de a legnagyobb eredményt ezúttal Ritának sikerült elérnie.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Dzs3t4NASJXBSLCf


Mosoly a könnyek helyett

Málna keveset van az anyukájával, éppen ezért különösen ragaszkodik hozzá, ha együtt vannak - olyannyira, hogy egy pillanatra sem hajlandó elmozdulni mellőle. Először Emília próbált közel kerülni a kislányhoz, sikertelenül. Őt Tibor követte, aki ugyan ügyesebb volt, de nem a legjobb: Málna vele sem volt hajlandó törődni. Zsanettel azonban annál inkább.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cJfgTnw7G1sqkWMW


Számítógép nélkül

Áron olyan erőszakos, hisztis és verekedős, hogy a szülei inkább hagyják, hogy a számítógép előtt üljön. A dadák feladata Áron figyelmének lekötése volt - és a számítógéptől való elvonszolása. Volt, akire a kisfiú egyáltalán nem volt hajlandó figyelni - például Csillára -, más az anyuka ellenszenvét vívta ki - így Veronika. A legjobb teljesítményt - több puszit is! - a szigorúnak tűnő Mária érte el, meglepő módon azáltal, hogy erőszakos volt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uQlLqONE7Xwbd9aa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.