Anne Hathaway hajfesték melír kim kardashian fodrász Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt az igazi tavasz - a megújulás pedig sosem árt. Hajfestés helyett idén próbálkozz a melírral - nem fogod megbánni!

Nem csak a szőkék kiváltsága a melírozott frizura. Ha te is a barnák táborát erősíted, akkor is bátran dobd fel a hajad nagyszerű, friss árnyalatokkal. Az új trend ugyanis szexi, divatos, és megtölti élettel a sokszor egyhangú barna fürtöket. Hogy biztosan a megfelelő szín kerüljön tincseidre, mindenképp vigyél magaddal egy fotót hajszobrászodhoz. Kim Kardashian frizuráját csak finoman melírozták, Anne Hathaway barna fürtjei kissé napszítták a sötétszőke melírtől, JLo pedig évek óta a teljes melírra esküszik: az ő haja karamellszínben pompázik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian, Anne Hathaway és JLo


A Life.hu mesterfodrásza, Szofrán Zsolt a következőket javasolja:

,,Nagyon fontos, hogy semmiképp se legyenek nagy kontrasztok a barna színen belül. Natúr, természetes színek lehellet vékony arany vagy borostyán tincsekkel tehetitek igazán érzékivé a frizurádat! Idén válaszd a barna természetközeli árnyalatát. Olyan fodrászt keress, aki ismeri a legujabb festéstechnikákat, és maximálisan naprakész. Fontos, hogy alapos színdiagnózist készítsen az általad mutatott kép alapján. A színek harmóniája pedig olyan legyen, mintha az első tavaszi napfény világosította volna. Idén tavaszal fő a természetesség!"


Hogyan legyek jó nők? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.htmlA legjobb és legrosszabb frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110301-a-legjobb-es-legrosszabb-frizurak-az-oscaron.htmlLebukott! Jennifer Hudsonnak parókája van!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110301-lebukott-jennifer-hudsonnak-parokaja-van.htmlKiderült, miért kopaszodnak a férfiak!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110225-megvan-a-kopaszodas-ellenszere.htmlMegdöbbentő hajszínek egyenesen a kifutókról!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110222-zoldre-es-pirosra-festik-valasztekukat-a-modellek.html7 frizura, amit imádnak a pasikhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110210-sztarfrizurak-amik-tetszenek-a-pasiknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.