Kate Winslet Vogue haj szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titanic című filmben még hosszú, vörös fürtökkel hódította meg Leonardo DiCaprio szívét az Oscar-díjas Kate Winslet - most hidrogénszőkén, merészen rövid frizurában pózol a Vogue címlapján.

Platinaszőkére cserélte vörösesbarna fürtjeit a sztár. A színésznő nemrég töltötte be a harmincötödik életévét, így minden bizonnyal úgy érezte, itt az ideje a változásnak - kiváltképp egy Vogue címlap kedvéért.

www.vogue.co.uk
www.vogue.co.uk

Kate életében nem csak az új frizura jelenti az egyetlen nagy változást. Az eddig kapcsolatfüggő színésznőnek válása óta pusztán egy röpke liezonja volt egy modell sráccal, de már hónapok óta a szinglik mindennapjait éli. "Nagyon bizarr az egyedüllét, pláne, ha állandóan párkapcsolatban élted az életed. De sosem vagyok igazán egyedül. A gyermekeim kárpótolnak mindenért. Most erre van szükségem - rajtuk kívül nem vágyom senkire" - vallotta az egyre csinosabb és dögösebb Kate Winslet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.