Felesége főztjének szeretete buktatott le egy régóta körözött férfit Olaszországban.

Az illetőt kábítószer csempészése miatt még 2000-ben 3 év 8 hónap börtönre ítélték, ám egy napot sem ülte le belőle, hanem "illegalitásba vonult" - Belgiumban bujkált. A rendőrség azonban a minap fülest kapott, miszerint érdemes figyelnie a férfi feleségének házát Róma közelében.


Az autójukban lesben ülő rendőrök nem várakoztak hiába: egyszercsak lopakodva kilépett a házból a házaspár lánya, kezében egy lasagnés tállal. A rendőrök követték a nőt egészen a saját házáig, és mivel gyanították, hogy titkos vendég rejtőzik benne, ezért megrohanták. A lány apját 11 év után végre elfogták.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!60 ezret fizetnek egyetlen hamburger elfogyasztásáérthttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110309-60-ezret-fizetnek-egyetlen-hamburger-elfogyasztasaert-nagybritanniaban.html Csótány is szerepelt feltétként a pizzánhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110308-csotany-is-szerepelt-feltetkent-a-pizzan.html Csak 29 éves volt! Meghalt az egészségtelen életmód mintaképehttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110304-csak-29-eves-volt-meghalt-az-egeszsegtelen-eletmod-mintakepe.html Csont és bőr, de még mindig kövérnek vallja magát - Megrázó vallomáshttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110303-egy-anorexiaban-szenvedo-lany-megrazo-vallomasa.html