tévéműsor vetélkedő viselkedés nevelés dada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekek szépen fogyasztják a dadákat. A Lifenetwork TV Ki lesz Magyarország első szuperdadája? vetélkedőjében kilenc dada vágott neki az embert próbáló feladatnak, hogy a kis Málna és Áron hisztirohamait valahogy kezelje, Zétényt pedig rávegye az evésre. Mára csak hárman maradtak versenyben.
Áron, a kíméletlen

Áron olyannyira akaratos, hogy még az édesanyja is csak hosszú könyörgések árán képes legalább egy fél órára elszakítani a számítógéptől a kisfiút - addig, amíg megfürdik. Az édesanyának Csilla és Mária segít - vagy legalábbis próbál. Vajon mi vezet eredményre? A végtelen türelemről árulkodó hosszas hipnotizálás vagy a gondolkodó szék?
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KJCy0T9Kc6AqnOME


Zétény és a pilótakeksz

Zétény kapcsolata az ételekkel nem sokat javult az utóbbi időben, bár tény, hogy a Micimackó szerepébe bújt Ritának már legalább arra sikerült rávennie a fiút, hogy beszélgessenek az ételekről. Vajon Marcsinak hogyan sikerül mindez? És ki éri el, hogy végül egy pilótakeksz landoljon a kis Zétény szájában?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eciVMcqu5f7KVDPS


Málna öltözködik és fogat mos

Málna ragaszkodása az édesanyjához olyan erős, hogy ember legyen a talpán, akinek sikerül hiszti nélkül szétválasztania őket. Zsanetnek és Tibornak is fel kellett kötnie a nadrágot, amikor rá kellett vennie a kislányt, hogy fogat mosson, és felöltözzön az édesanyja nélkül.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WUAPseQ7XjdQXDPz

Ki lesz Magyarország első szuperdadája? - A zsűrihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110224-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-a-zsuri.htmlKi lesz Magyarország első szuperdadája? - Íme, a jelöltek!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110221-keressuk-magyarorszag-elso-szuperdadajat-a-jeloltek.htmlKi lesz a szuperdada? - 2. részhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-vetelkedo-masodik-resz.htmlKi lesz a Szuperdada? Indul a verseny!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110221-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-a-lifenetwork-tv-vetelkedoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.