Bizsurajongók, figyelem! Itt vannak a tavaszi ékszerek!

fashion week nyaklánc tavasz bizsu karkötő fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem panaszkodhatunk a tavaszi ékszerdivatra, hiszen már régen nem volt ennyire színes. Formák tekintetében pedig a minimalista daraboktól kezdve a míves köves ékszerekig bármit magunkra aggathatunk.

Jóllehet a divathetek után többnyire csak a bemutatott kollekciók kritikáitól hangos a sajtó, azonban a kifutókon felvonuló ékszerek legalább annyira befolyásolják a divatot, mint maguk a ruhák. Az ékszerek trendjét legalábbis biztosan, hiszen idén tavasszal a legmeghatározóbb irányzatok egyenesen a kifutókról érkeztek.

Sokszálas fülbevaló

Fogadni mernénk, hogy nincs olyan megrögzött bizsurajongó, aki ne birtokolna legalább egy, több szálból álló, feltűnő fülbevalót. Na pontosan ezeket a darabokat kell most előrántani, hiszen mind a láncok, mind pedig a fülbevalók tekintetében igen meghatározónak számít ez a letisztult formavilág.

style.com
style.com

Merev matériák

A merev, olykor archaikus ékszerek divatja szintén nem új keletű, így az imént említett fülbevalókhoz hasonlóan viselhetünk már meglévő darabot. Letisztult és feltűnő ruhákhoz egyaránt tökéletes párosítás, mint ahogyan ez a kifutókon is bebizonyosodott.

style.com
style.com


Tippünk: Nyerj kedvencednek trendi kiegészítőket!


Színpompás kövek





style.com
style.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.