vetélkedő viselkedés nevelés vetélkedősorozat dada evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lifenetwork TV Ki lesz Magyarország első szuperdadája? című vetélkedő-sorozatában kezdetben kilenc dada versengett egymással azon, hogy kinek sikerül hatékonyabban megnevelni a három rosszcsont lurkót, Zétényt, Áront és Málnát. A nézők szavazatai alapján Czető Zsanet lett Magyarország első szuperdadája.
Málna kontra dada

A kezdeti három dadusból Málna már kettőt elfogyasztott - egyedül Zsanet most az, akinek lehetősége van még megzabolázni a kislány akaratát. A legutolsó adásban Zsanet helyett azonban Ritát kapta Málna. Vajon mit szólt a kislány a váltáshoz?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=wJpadDQsWIdEQEc8

Zétény és az étel

Zétény magaviseletével alapvetően nincs probléma, annál inkább az étellel való kapcsolata terén. Zétény ugyanis a kezdetektől fogva nem hajlandó enni - csodának számít, ha már két szál ropit hajlandó elrágcsálni. Edig senkinek nem sikerült normáis adag ételt beleerőltetni - utoljára Mária próbálhatott meg hatni a fiúra.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=paUntETQq5RHQ0ye

Áron távol a számítógéptől

Önmagában nem nagy csoda, ha egy kisfiú játszik, Áron esetében azonban egyértelműen az - legfőképpen akkor, ha ezt a számítógéptől távol teszi. Máriának egy hónapos munkájába került Áront elszakítani a billentyűktől - vajon Zsanetnak az utosó részben sikerül?

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nFSvwQDdgZmAHVDd
Ki lesz Magyarország első szuperdadája? - A zsűrihttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110224-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-a-zsuri.htmlKi lesz Magyarország első szuperdadája? - Íme, a jelöltek!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110221-keressuk-magyarorszag-elso-szuperdadajat-a-jeloltek.htmlKi lesz a szuperdada? - 3. részhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110311-ki-lesz-a-szuperdada-3-resz.htmlKi lesz a szuperdada? - 2. részhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-vetelkedo-masodik-resz.htmlKi lesz a Szuperdada? Indul a verseny!http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110221-ki-lesz-magyarorszag-elso-szuperdadaja-a-lifenetwork-tv-vetelkedoje.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.