személyiség színek hálószoba dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színek meleg és hűvös árnyalatai, valamint a komplementer színek együttes használata nemcsak a közérzetedre van hatással, hanem a személyiséged olyan oldalairól is árulkodik, amelyeket talán te sem ismersz. Milyen színekkel veszed körül magad a hálószobában? És az vajon mit mond rólad? Most eláruljuk.

Tüzes vörös szín

Ha a tüzes vörös árnyalatok dominálnak a hálószobában, akkor nyílt, szenvedélyes személyiség vagy, akinek ami a szívén, az a száján. Aktív ember vagy, aki nem fél a meglepetésektől és a változástól, ugyanakkor te magad is spontánnak vagy mondható.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

A hálószoba számodra nem csupán egy hely tehát, ahol csak úgy álomra hajthatod a fejedet, hanem olyan, akár egy iroda, egy játékszoba és egyben inspirációd rejtekhelyének ötvözete.

Mentazöld vagy más zöld árnyalatok

Nagy nyomás alatt élsz a mindennapokban érő stressz miatt. Mivel rengeteg dolgod van, ezért a hálószobád olyan számodra, mint egy oázis, ahol boldogságot, stabilitást és harmóniát találsz. Szereted, ha lakótered bölcsője lehet az alkotó tehetségednek, nagyon fontos tehát, hogy megtaláld a fizikai, mentális és lelki egyensúlyt a négy fal között.

Változott az ízlésed színek terén? Vajon mit jelenthet?


Kék



thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Pink

Akinek a hálószobájában a pink szín dominál, az általában játékos, romantikus személyiség, tele életenergiával és életörömmel. Megnyerő egyéniség vagy, aki mindenkit elbájol kedvességével. A báj azonban nem egyenlő a visszafogottsággal: a pink kedvelője a parti ördöge is, és gyakran a társaság középpontja.

Barack

Igazi optimista vagy. A reggelek a kedvenc időszakaid, amikor a nap szinte beragyogja az egész szobát, te pedig magadba szívhatod a napfény energiáját. Szereted a nagy baráti kört magad körül, a sok társadalmi eseménnyel együtt, emellett pedig te vagy az első, akihez fordulhat bárki, ha segítségre van szüksége.

Fehér - festményekkel és fotókkal

Ahelyett, hogy csak egy színt választanál, inkább egy alapot teremtesz rengeteg gondolatodnak és személyiségednek a falon. Szereted a tiszta vonalakat, a rendet és a precizitást. A hálószobád fontos része az életednek, ahol minden egyes részletben rengeteg mondandó rejlik.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Levendula

Akárcsak az erős rózsaszínek, a lila is csupa életet, nőiességet sugároz, ugyanakkor rejtélyességet is. Elegancia jellemez, szeretnéd örökké megtartani lányos mivoltodat. Az élet minden titkát fel akarod fedezni, és arra vársz, hogy téged is felfedezzenek.

Pasztell

Akárcsak a szobád, te magad is hajlasz némi semlegességre. Természetes vagy és adakozó jellem, aki inkább mások igényeit veszi figyelembe, semmint a magáét. Szeretsz otthon ülni és imádod az élet tradicionális értékeit, a klasszikus dolgokat, a változást viszont nehezen kezeled.

Még több érdekesség

Válassz egy színt, megtudod, milyen vagy a szerelemben és a szexben!

Mi a neved? Olyan a névszíned! - Névszínkalkulátor

Feng shui színkalkulátor - Milyen színeket használj?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Milyen a lakásod? Árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110220-milyen-a-lakasod-arulkodik-szemelyisegedrol.htmlMi a kedvenc színed? Árulkodik rólad!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110214-a-kedvenc-szined-elarulja-milyen-a-szemelyiseged.htmlA csábító, erotikus hálószoba receptje - Így dekorálj!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110208-a-csabito-erotikus-haloszoba-receptje-igy-dekoralj.htmlMi a csillagjegyed? - Ez a tökéletes otthon számodrahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110131-lakashoroszkop-a-tokeletes-otthon-csillagjegyed-szerint.htmlSiker és boldogság: így használd a színeket!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110127-igy-hasznald-a-szineket-a-feng-shui-szerint.htmlA legjobb színek a lakásban - Tedd, ne tedd!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110104-ilyen-szinure-fesd-a-lakasod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.