Közel 6 kilós kislány született! - Akkora, mint egy 5 hónapos csecsemő

súly kisbaba óriás újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a britek legnagyobb babája! Libby a közel hatkilós súlyával körülbelül kétszer akkora, mint egy átlagos súlyú újszülött.

A hatalmas, közel hatkilós Libby születésekor szülei nagyon meglepődtek a babán. "Alig akartam elhinni, amikor a szülész közölte velem a baba súlyát. Azt hittem, hogy rosszul értettem őt" - mesélte a 28 éves anya, Gemma. A hatalmas újszülött ráadásul rövid idő alatt és természetes úton született meg. "Amikor Libby kéthetes volt, lefotóztuk az öthetes unokatestvérével, Thomasszal, aki így is sokkal kisebb volt nála" - tette hozzá a fiatal édesanya.

Northfoto
Northfoto

A boldog nagymama Libbyvel és az unokatestvérével

Nagyobb baba is született már

Libby döbbenetes súlya ellenére mégsem haladja meg a valaha született legnagyobb újszülött súlyát. A kanadai Anna Bates gyermeke 1879-ben jött világra több mint 10 kilogrammal. Ő azonban 11 órával a szülés után meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.