Milliókat költött, hogy eltorzítsa külsejét a fiatal lány

transzvesztita plasztikai beavatkozás imitátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépészeti beavatkozások tömkelegét végezték el egy huszonéves lányon, mert nem tudott nyugodni addig, amíg el nem csúfíthatta magát.

A Londonban élő, huszonegy éves Collagen Westwood rengeteg pénzt szánt arra, hogy végre teljesüljön gyermekkori vágya: "drag queen", azaz pucckirálynő szeretett volna lenni. A lány mindig is csodálta azokat a férfielőadókat, akik mesés női ruhákba bújva mutatják be produkcióikat.

www.myspace.com/collagengirlmusic
www.myspace.com/collagengirlmusic

A fiatal lány olyannyira eltökélt volt terve megvalósításában, hogy több mint másfél millió forintot költött vadiúj külsejére - felpumpálták az ajkait, és kiegyenesítették az orrát. Ezen felül Collagen azt is tervezi, hogy hamarosan kiveteti néhány bordáját a tökéletes karcsúság érdekében. A lány ideáljai közé tartozik Lily Savage és a 80-as évek Dead or Alive együttesének énekese, Pete Burns is, akik szintén gondosan kidolgozott parókákban és apró ruhácskákban parádéztak a közönségnek. Collagen bevallotta, hogy kiskora óta rajong a "drag queen"-ekért. "Mesések és gyönyörűek - van nő egyáltalán, aki nem rájuk akar hasonlítani?" - tette fel a kérdést az elvakult lány.

Collagen komolyan veszi, amit csinál - megannyi parókát beszerzett már. "Rengeteg parókám van, mindig ezeket hordom, akárhova megyek, és az emberek meg vannak győződve arról, hogy transzvesztita vagyok. Imádom, amikor azt hiszik, férfi vagyok" - mesélte a lány, aki minden este három órát készülődik, mielőtt szórakozni indulna. Collagen minden gondolta csak akörül forog, hogy hamarosan ismét megműttetheti magát. "Alig várom már, hogy megtörténjen a zsírleszívás, és kivegyék a bordáimat. Végre beleférnék az apró ruhácskákba. Persze aztán szeretnék mellnagyobbítást is. Az ajkaimmal is lesz dolgom: évente többször kollagéninjekciót kapok, hogy teltebbnek hassanak" - vallotta a leendő drag queen. A lány még édesanyja révén ismerte meg ezt a légkört, akinek rengeteg transzvesztita 'barátnője" volt, és a kis Collagen egyszerűen odavolt az őket körülvevő csillogástól, színektől és hangulattól. "Kiskoromban gyakran Boy George-nak öltöztem, és Cher dalait énekeltem. Később a középiskola alatt gyűlöltem, ahogy kinézek, totálisan depressziós voltam a külsőm miatt. Sokan csúfoltak, de engem csak az érdekelt, hogy egyszer végre boldog leszek."

A huszonegy éves lány - aki jelenleg énekesi karrierjére koncentrál - bevallotta, hogy sok barátja és családtagja nem lelkesedik új külsejéért. "A párom, Ally kicsit korlátoltabb, mint én. Sokszor azt érzem, örülne, ha lassítanék. Igazán aggódik az egészségem és a leendő műtéteim miatt, de én szeretem, aki vagyok. Nem adom fel a célomat - hogy hamarosan úgy nézzek ki, mint egy valódi drag-istennő!"


Katy Perry Lady Gagát utánozzahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110330-katy-perry-kormei.htmlSzépészeti műtétet végeztek egy kövér disznónhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110330-szepeszeti-mutetet-vegeztek-egy-kover-disznon.htmlHogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.htmlPénisztérkép után itt a mellméret-térkép!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110329-mellmeretterkep.htmlVisszatért a frizura, amely csak keveseknek áll jólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110321-visszatert-a-gombafrizura.htmlHogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.