Itt a ránctalanító melltartó, melytől tönkremegy a szexuális életed!

mell ránctalanítás melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem árt óvni melleink szépségét, hogy a kor előrehaladtával is kívánatosak maradjanak. A legújabb melltartó ebben nyújt nagy segítséget, azonban van némi hátulütője...

Forrás: http://www.decollette.co.uk
Forrás: http://www.decollette.co.uk

A La Decollette Sleeping Beauty melltartó pontosan egy normál fehérnemű ellentéte. Egy hétköznapi cicifix fő funkciója a mell tartása és megemelése az előnyösebb külső érdekében, az új, "alvós melltartó" azonban egészen más célból lett kifejlesztve. A legújabb darabok pántja T-vonalban fut melleid között, hogy kisimítsa a ráncokat.

A legújabb mellfeszesítő találmány bizonyára nagyon hatékony, az azonban biztos, hogy nem tesz túl jót a szexuális életnek, hiszen cseppet sem vonzó és csábító. Ezért azt javasoljuk, viseld a feszesítő melltartót addig, amíg nincs, aki mellett álomra hajtsd a fejed - ha azonban párkapcsolatban élsz, óvatosan bánj az érdekes kreációval. A dekoltázs ráncait úgy tüntetheted el, ha naponta hidratálod egy könnyű krémmel, és nem feledkezel meg a mellizomgyakorlatokról sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.