Hamarosan beköszönt a fürdőruhaszezon, és ezzel kezdetét veszi majd a bikinivásárlás örökös kálváriája. Íme a tökéletes fürdőruha, mely eltünteti a rakoncátlan zsírpárnákat és a pluszkilókat!

Az első tavaszi napsugarak nemcsak a nyár közeledtét jelzik, hanem azt is, hogy hamarosan kénytelenek leszünk megszabadulni néhány sokat takaró ruhadarabtól. Ilyenkor sokan őrületes méregtelenítő kúrába, diétába kezdenek, és bérletet váltanak a helyi edzőterembe, hogy átvészeljék a fürdőruhaszezont. A legújabb bikini azonban igen sok tehertől megkíméli majd a gyengébbik nemet.

www.debenhams.ie

 

A tizenháromezer forintot kóstáló fürdőruha a manapság igen divatos alakformáló fehérneműk mintájára készült: ott karcsúsít, ahol kell, és azt emeli ki, ami előnyös. Különleges, szuperruganyos anyagból készültek ezek a kreációk, melyek igazán szép, nőies csípőt és lapos hasat varázsolnak viselőjüknek. A remek anyag és fazon miatt a fürdőruhák nagyon kényelmesek, még úszás közben is.

A Debenhams cég - akinek az alakformáló fürdőruhák köszönhetőek - nemrég készített egy felmérést, melyben 5000 nőt kérdeztek meg a fürdőruhákról. Ebből kiderült, hogy a nők 92%-a nagyon aggódik, hogyan fest majd a bikiniben, és sokan még a diéta ellenére is kövérnek érzik magukat, ha le kell vetkőzni. A nők nagy része a hasával szenved a legtöbbet - így az alakformáló fürdőruha nagy segítség számukra.

Tény és való, hogy igazán zavaró tud lenni, ha a strandon kínosan érezzük magunkat a pluszkilók miatt, de ne tegyük. Készüljünk a fürdőruhaszezonra, de ne őrüljünk bele. Tavasszal méregtelenítsünk néhány napot, járjunk sportolni a szabadba, és fogadjuk el önmagunkat. Mert ha mi szépnek látjuk azt, aki a tükörből visszamosolyog ránk, és elfogadjuk apró hibáinkat, akkor az már valódi siker.


 

Ismét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.html Tavaszi színorgia - A szezon legszebb táskáihttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110330-trendi-taskak-tavaszra.html Britney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.html Megdöbbentő cipőket tervez az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110329-jessica-simpson-bekatalpat-tervez.html Variációk háremnadrágrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110328-variaciok-haremnadraga.html Meghízott a sztárcsemete - vége a modellkarrierjének?http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110328-kelly-osbourne-material-girl-reklamkampany-elhizas.html