Nagyobb melleket akarsz? Itt a tökéletes megoldás!

mell plasztikai beavatkozás melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jó melltartó sok mindenre képes - most azonban itt egy forradalmi megoldás, melyben melleid tökéletesek lesznek!

Azt hittük, hogy mellnövelésben már nincs új a nap alatt - de tévedtünk. A Bosom Max egy olyan szerkezetet gyártott, mely tartalmaz egy vibrálós melltartót, egy különleges krémet és kapszulákat. Napi tizenöt perces kezeléssel akár egy teljes számot is növelheted a kebleidet - és a milliós mellműtétek helyett a gépezet mindössze harminckétezer forintot kóstál.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A mellnövelő szerkentyű a következőképp működik: a hozzá való mellkrémet finoman a bőrre kell kenni, majd a vibrálós melltartó negyed órán át masszírozza be a krémet a mellbe, a naponta szedett kapszulák pedig állítólag e két dolognak a hatását fokozzák. Az eredmény nagyobb és feszesebb keblek. Hogy ez egy újabb reklámfogás, vagy valóban működik, azt még nem tudjuk, de a kezelés sokkal olcsóbb egy plasztikai műtétnél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.