fashion week újdonság április szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasz, megújulás, friss energiák és rengeteg kreatív gondolat. Nagyjából így jellemezhetnénk ez a hónapot, amibe megannyi újdonság vár ránk, leginkább a hazai fiatal tervezőktől. Utánajártunk, hogy mi számít újdonságnak, és mi az a kence, amit mindenképp ki kell próbálni a hónapban. 

MAC Primed for perfection

Amit mi a reggeli kapkodás közben gyakorta kihagyunk, a profi sminkesek kikerülhetetlen "praktikája", méghozzá a megfelelő alapok felállítása. Ezúttal viszont nem alapozóról beszélünk, sokkal inkább egy hiper-szuper highlighterről, melynek használatával pofon egyszerűen megszabadulhatunk a sötét karikáktól. Po-fon egy-sze-rű-en, így ahogy mondjuk! A Prep + prime vonal bizonyára nem ismeretlen a MAC-rajongók számára, de bizonyára még ők is meghökkennek majd ezen a csodakencén. Bevalljuk, a termékre applikált ecsettől nem vagyunk elájulva, viszont a finom, tökéletesen fedő textúrának köszönhetően, ujjainkkal is remekül eldolgozhatjuk a highlightert. Igazi luxustermék, megfizethető áron.



Sminkelnél, de nem tudod hogyan? Ha tanácsra van szükséged, kérdezd Gáspár Viki sminkmestert, a Life.hu szakértőjét!



Zoe Phobic Knit Shop

Szimon Ágnes Nóra kreációit több okból könnyű megszeretni: fiatalosak, kreatívak, nőiesek és egyben letisztultak is. Jóllehet a tervező szemtelenül fiatal, mégis a hazai design-rajongói számára feltehetően nem ismeretlen, hiszen több kreatív vásáron is találkozhattunk már vele. Ezentúl viszont felesleges számolni a napokat a következő kipakolós vásárig, és azon sem kell agyalnunk, hogy a webshopban rendelt ruha vajon mikor érkezik meg, hiszen a Zoe Phobic cuccok élő egyenesben megcsodálhatóak, felpróbálhatóak és megvásárolhatóak a Rumbach Sebestyén utcában található üzletben.

Lilla Sellei 2011 tavasz-nyári kollekció

Gondoltál már arra, hogy egyszer egy olyan táskát pakolsz tele, amit kedvedre alakíthatsz, és ami legalább olyan jól passzol a nappali viseletedhez, mint az esti szettedhez? Van egy jó hírünk: a táska létezik, sőt megannyi színkombinációban kapható. A vad, neonos ihletésű kampányképeken látottakhoz hasonlóan, őrült ruhakombinációkhoz ajánljuk, no de persze egy egyszerű farmer-póló kettőshöz is remekül passzol. Már csak azért is, mert nagy kedvencünk, a hátitáskává alakítható oldaltáska továbbra is kapható, henger alakú-, valamint koktéltáskával kiegészülve. Ha megfizethető áron szeretnél designer tatyót, ezt a kollekciót neked találták ki!


Black Box - ahol bármi lehet

Új üzlet nyitott az Irányi utcában, aminek tulajdonosai szeretnének valami újat, egyedit, mást nyújtani, mint ami a megszokott, mind magyar, mind külföldi tervezőktől és designerektől. A kínálat minden héten változik attól függően, hogy mit találnak izgalmasnak. A cél az, hogy ha valaki betér a boltba, függetlenül attól, hogy vásárol-e vagy sem, találjon valami inspirálót vagy érdekeset. Számos magyar tervező darabjai lesznek megtalálhatóak itt, így például Lakatos Sándor, Ahn Tuan, Szép Szidónia, KEPP Showroom, Mrs. Herskin, Bálint Sára, Suck Right, Takács Judit. A Black Box mini-showroomként is kíván működni, például a Londonban élő tervező, Sian Zeng magyarországi kizárólagos forgalmazója is lesz a jövőben.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Fa Akai bogyós bőrápoló család

A legújabb Fa tisztálkodási termékcsalád vitaminokat és fehérjéket tartalmazó formulája segít egyensúlyban tartani a bőröd nedvességtartalmát, erősíti a védekezőképességét - különösen amikor érzékeny bőrről van szó - és segít megőrizni annak fiatalosságát. Ráadásul az illatuk is mennyei! A termékeket három variációban vásárolhatod meg: zöld tea illatban, őszibarackosban, és akai bogyós illatban. Nekünk utóbbi a kedvencünk!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Budapesten is megnyitott a Debenhems

Az exkluzív márkáknak és híres tervezőknek köszönhetően a brit áruházlánc, minden bizonnyal hazánkban is a divattrend alkotói közé kerül hamarosan. Idén tavasszal a WestEnd City Center-ben több mint 45 ezer női, férfi és gyermek ruházati cikkel, lábbelivel, fehérneművel és kiegészítővel, valamint lakberendezési tárgyakkal mutatkozik be a Debenhams, mely neked és otthonodnak is különleges stílust kölcsönöz majd.

Shiseido Zen White Heat Edition Eau de Parfum

A Zen White egy igazán különleges, érzéki illat, mely beragyogja a napodat. Elegáns, nőies, enyhe virágos aromával rendelkezik. A fejjegyben található friss, üde illatok: bergamot, feketeribizli, málna, koriander. A szívjegyet a nőies virágos illatok alkotják: pünkösdi rózsa, magnólia, frézia, kékrózsa, jácint, sambac jázmin. A bázisjegy érzékiségét az elegáns pacsuli, az érzéki mosusz, ámbra és szantálfa alkotják. A parfüm legnagyobb különlegessége azonban az, hogy segít leggyőzni a stresszt!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


És hogy a pasik is szépüljenek: L'Oréal menexpert borotválkozáshoz

A reggeli borotválkozás a férfi egyik legfontosabb rituáléja, mert ilyenkor kerül szembe először önmagával a tükörben. Hogy tökéletesen sima arccal nézzen a te kedvesed is a mindennapi kihívások elébe, lepd meg a Men Expert borotválkozási termékeivel. A szakemberek a legkülönbözőbb igényekre fejlesztették ki: 4 borotva gél és 2 borotva hab alkotja a kínálatot, amiből a te pasid is biztosan tud választani.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.