fashion week kiegészítő táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trendek jönnek, trendek mennek. A divat most már leginkább szezonról előszezonra változva diktálja a tempót, és szebbnél szebb darabokkal csábít, hogy kövessük. Ha beadjuk a derekunkat, azért vásárlás előtt gyors mérlegeljünk: biztos kell nekünk ez a darab? Ki tudjuk használni? Illik a stílusunkhoz?

Egy romantikus, csupavirág, csupafodor szütyőt nehezen illeszt bele a gardróbjába olyan valaki, akinek decens kosztümökből, blúzokból és visszafogott cipőkből áll a ruhatára. Ugyanígy egy romantikus alkat sem tud majd mit kezdeni egy feltűnő, karakteres tervezői darabbal. Persze a táskaszerelem vak és gyakran nyomorba dönt, de az alaptípusokat szem előtt tartva mutatunk néhány, típushoz illő példát a tavaszi-nyári táskafelhozatalból. (Természetesen ezek soha nem tiszta típusok, van, aki egyszerre kettőbe, de lehet, hogy háromba is be tudja illeszteni magát.)

Romantikus

A puha anyagok, a lágy pasztellszínek, a finom vonalak vonzzák a romantikus típus szemét - táskában is. Kedvenc díszítőelemei a csipke, a fodor, a masni, a virágminta és a gyöngyök. Imádja az antik hatású csecsebecséket is. Ha magadra ismertél, akkor neked csupa finomságot tartogat a szezon, amely tobzódik a virágmintákban, még mindig rajong a csipkéért, és egyre több masnival szórja tele az üzleteket. A mi kedvencünk a láncos, steppelt táska, amelyet a finom pasztellsárga szín tesz romantikussá.

Időtlen/Klasszikus

Klasszikus típusba tartozol, ha nem mondasz nemet a kiegészítőkre, kerülöd viszont a szélsőséges megoldásokat. Nálad mini retikül vagy óriási feneketlen, mindent elnyelő darab szóba sem jöhet. A táska legyen visszafogott - színben és formában egyaránt - és praktikus. Csak ebben az esetben csábulsz el, amúgy kimérten nemet mondasz a rohamosan változó trendek csábítására. A szezonban egyre több klasszikus fazon is helyet kapott, de ha valóban tartós darabot szeretnél, akkor mindenképp valódi bőrből készült táskát válassz!

Sportos

Egy táska legyen praktikus, nem baj, ha van benne elég hely a pakoláshoz, és nem kizártak az élénk színek sem - gondolkodik egy belevaló, vagány, sportos csaj. Szerencsére a sportos nem zárja ki a klasszikus vonalvezetést és az elegáns megjelenést sem, így kifejezetten tágan értelmezhető ez a paletta a dizájner táskáktól a vászonszatyrokig. Kedvencünk az ANNAEVA tervezőpáros sportosan elegáns, finom részletekben gazdag táskája.

Provokatív

Feltűnő darabok, merész formavilág, élénk színek, egzotikus minták jellemzik a provokatív, alkotó típus ruhatárát. Ő az, aki nem tűri a szabályokat, akinek nem diktál a divat, vagy aki merészen a maga képére formálja a trendeket. Bukik az egyedi formákra és stílusra is, minél látványosabb vagy provokatívabb valami, annál jobb. Éppen ezért a különleges tervezői darabok, de még a giccsbe hajló táskák is tökéletesen illenek hozzá, hiszen nem nyomják el az egyéniségét.

Természetes

Ha a természetes típusba tartozol, akkor annyira nem lételemed a kiegészítők, hogy sokszor el is feledkezel róluk. Ha mégis, akkor az egyszerű, fából, háncsból, bőrből vagy vászonból készült, földszínű darabokat kedveled. Neked semmi sem lehet elég letisztult és egyszerű. Az idei szezonban szerencsére gyakran találkozni bőr és vászon kombinálásával vagy fonott táskákkal, amelyek megfelelhetnek az ízlésednek.




Megnéztük, milyen táskákat hordanak Budapesten:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=WKsSfhBruyEXUJkk



Ehető táskák és cipők galériánkban:

/1104/Ehet_201144111948

Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.htmlÍgy viseld a szezon egyik legtrendibb lábbelijét!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110401-espandrilles-cipo.htmlEgy ruha, amit hatvanféleképpen viselhetszhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-praktikus-ruhak.htmlA tökéletes fürdőruha - karcsúsít és kiemeli a nőiességedethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110401-karcsusito-furdoruha.htmlIsmét szuperrövid nacit hordanak a férfiak?http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110325-ismet-szuperrovid-nacit-hordanak-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.