Mégiscsak megöregszik Gwen Stefani! Az énekesnő eddig arról volt híres, hogy koránál sokkal fiatalabbnak nézett ki, ezt frizurájának és öltözködésének köszönhette, nem pedig a plasztikai műtéteknek.

Eddig azt hittük, rajta tényleg nem fog az idő vasfoga, még negyven fölött sem. Ezt igazolta nemrég az egyik nagy kozmetikai cég reklámkampánya is.

A valóság azonban kicsit másképpen fest Gwen esetében is. Az énekesnő éppen a manikűrösétől jött, mikor lencsevégre kapták, és miközben bájosan mosolygott (profi smink nélkül), bizony jól láthatóvá váltak a ráncok a szeme körül. Megnyugodtunk, hogy a sztárok igenis öregszenek, és örülünk annak, hogy Gwen természetes és botoxmentes.

Forrás: Northfoto

Tönkretették az egykori sorozatsztár melleithttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-tori-spelling-fortelmesen-nezett-ki.html Megdöbbentő mintát tetováltatott magára egy férfi!http://www.life.hu/legytrendi/20110402-megdobbento-mintat-tetovaltatott-magara-egy-ferfi.html Britney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.html Janet Jackson újra a melleivel sokkolhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110324-janet-jackson-ujra-a-melleivel-sokkol.html Lady Gaga túl messzire menthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110322-lady-gaga-tul-messzire-ment.html A legtrükkösebb mellemelő, amit valaha láttunk!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110311-trukkos-mellemelo.html