Alkoholt szolgáltak fel a 15 hónapos csecsemőnek! - Azonnal kórházba szállították

étterem véralkoholszint alkohol gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véletlenül alkohollal szolgálták fel a gyermekmenüt az Applebee's étteremben egy 15 hónapos kisbabának, akit azonnal kórházba szállítottak.

Miután megitta a szülők által almalének hitt italt, a 15 hónapos Dominic Dill-Reese nagyon furcsán kezdett viselkedni. "Köszöngetett a falaknak, majd a feje leesett az asztalra. Kicsit elbóbiskolt, aztán amikor újra felébredt, nagyon vidámnak tűnt"- mondta az édesanya.

Amikor végül megkóstolták a kicsi almalevét, nagy meglepetés ért mindenkit: a pohárban almalé helyett ugyanis alkoholos koktél volt. Miután az asztalnál senki sem rendelt alkoholos italt, nem is értették, hogyan keverhették össze a pincérek az italokat. A michigani étterem igazgatója elnézést kért a családtól, de hozzátette, nem tudja, hogy mit csináljon.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Dominic-ot a szülei azonnal kórházba vitték, ahol a gyermek véralkoholszintje 0,1 százalékos volt. A rendőrség nyomozást indított az étterem ellen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Végre bevallották: októberre várja babáját a TV2 sztárja!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110409-vegre-bevallottak-oktoberre-varja-babajat-a-tv2-sztarja.htmlMinden alkalommal ugyanabban a percben szült egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-minden-alkalommal-ugyanabban-a-percben-szult-egy-no.htmlTöbb tucat gyerek dolgozott szexuális munkáskénthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-tobb-tucat-gyerek-dolgozott-szexualis-munkaskent.htmlMár egy hónapos Rubint Réka kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110408-rubint-reka-kisfia-zalan.htmlMegmérgezte az édesanyát a dadahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110407-megmergezte-az-edesanyat-a-dada.htmlAz asztal lábához kötötték a csecsemőket - Nevelési szokások annohttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110407-gyermeknevelesi-modszerek-a-tortenelembol.htmlMeglepő ok a gyerek kezelhetetlensége mögött - Az anyán múlna?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110407-a-gyerek-es-az-anya-eltero-temperamentumanak-kovetkezmenyei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.