Szúrt sebek borították a kéthónapos csecsemőt! - A rendőrök találtak rá

kritikus állapot kisbaba szúrt seb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes, szúrt sebekkel szállítottak kórházba egy kéthónapos kisbabát Birminghamben.

Thinkstock
Thinkstock

Stabil, de még mindig kritikus az állapota annak a kisbabának, akit szúrt sebekkel szállítottak kórházba. A rendőrséget este 10 óra 45 perckor riasztották a borzalmas állapotban talált kicsihez, majd gyanúsítottként őrizetbe vettek egy 37 éves férfit. A házat körbezárták és a hatóságok megkezdték a nyomozást, hogy kiderítsék, mi történt.

"A csecsemő jelenleg is kórházban van, állapota kritikus, de stabil. Noha életben maradt, súlyos belső sérülései vannak" - tette hozzá a rendőrségi szóvivő. A csecsemő szüleiről egyelőre semmit nem tudni, ahogy arról sem, hogy az őrizetbe vett férfinek lehet-e köze a késeléshez.

Végre bevallották: októberre várja babáját a TV2 sztárja!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110409-vegre-bevallottak-oktoberre-varja-babajat-a-tv2-sztarja.htmlMinden alkalommal ugyanabban a percben szült egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-minden-alkalommal-ugyanabban-a-percben-szult-egy-no.htmlTöbb tucat gyerek dolgozott szexuális munkáskénthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-tobb-tucat-gyerek-dolgozott-szexualis-munkaskent.htmlMár egy hónapos Rubint Réka kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110408-rubint-reka-kisfia-zalan.htmlMegmérgezte az édesanyát a dadahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110407-megmergezte-az-edesanyat-a-dada.htmlAz asztal lábához kötötték a csecsemőket - Nevelési szokások annohttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110407-gyermeknevelesi-modszerek-a-tortenelembol.htmlMeglepő ok a gyerek kezelhetetlensége mögött - Az anyán múlna?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110407-a-gyerek-es-az-anya-eltero-temperamentumanak-kovetkezmenyei.htmlSaját unokatestvérének adott életet egy 29 éves nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110406-sajat-unokatestverenek-adott-eletet-egy-29-eves-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.