Megmentette öccse életét - A saját testét áldozta fel

gyermek kutyatámadás hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A saját testét használta élő pajzsként egy bátor kisfiú, hogy megmentse öccsét a rájuk támadó kutyától.

Amikor egy elszabadult, vad kutya megtámadta a Dél-Floridában élő Timo és Carlos Perezt, az egyetlen dolog, amire Timo gondolni tudott, hogy megmentse öccsét. A keverék németjuhász kutya a szomszédos üzletből szökött meg és rátámadt a gyerekekre, akik épp a szomszéd gyerekkel játszottak.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

A hatéves Timo tudta, hogy csak rajta múlik a négyéves öccse és a szintén négyéves szomszédfiú élete, ezért a saját testével védte meg őket. A kutya brutálisan összeharapdálta Timót, de a másik két gyereknek közben sikerült elbújnia az udvaron lévő teherautó alá. A fiúkat ezzel a bátor tettel ugyan megvédte, a kutya azonban őt tovább harapta, és csak hosszas percek után engedte el. A németjuhász hirtelen elszaladt, miután a gyerekek végre segítséget tudtak hívni. Timót súlyos sérülésekkel szállították kórházba - a kutya a fején, a vállán és a karján is megsebesítette.

A rendőrök előállították a kutya tulajdonosát, és az is kiderült, hogy az állat egy, a kerítése alatt lévő lyukon át szabadulhatott ki.
Timo szerencsésen megúszta a történteket, teljesen felépült és a története gyorsan elterjedt a környéken. A szomszédok hősként emlegetik, és nagyon büszkék a kisfiúra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.